3 horoskopska znaka koji imaju samo jednu ljubav u životu

pixabay.com

Ljubav i seks

3 horoskopska znaka koji imaju samo jednu ljubav u životu

Kada jednom zavole, svako sledeći im nije ni za poređenje…

Rak
Oni važe za najverniji znak horoskopa, a sada znamo i da najčešće vole samo jednom u životu. Naime, kada Rakovi poklone svoje srce jednoj osobi, njima to znači zauvek, pa čak i ako se ljubav ne završi na srećan način. Zaista ne vidimo način na koji možete pogrešiti pa da vas pripadnik ili pripadnica ovog znaka prestane voleti.

Ribe
Još jedan vodeni znak koji je „sav u emocijama“, a kada pronađe osobu za koju misli da je njihova idealna polovina – obožavaće je (sa svim njenim manama)! Dodamo li tome da su veliki sanjari i idealisti, nije teško zaključiti da će im vrlo verovatno promaknuti brojne mane njihove bolje polovine, ali to njihovu ljubav i strast neće umanjiti. Ako vas jedna Riba prestane voleti – zaista ste nešto grdno zgrešili.

Bik
Jedini znak u top tri najvernija koji nije vodeni, ali za razliku od sanjara Rakova i Riba, ovom znaku treba mnogo duže vremena da se zaljube, ali onda je to za večnost. Naime, po prirodi nisu skloni površnim vezama i flertovima, prilično su izbirljivi pa ako ste prošli sve njihove „testove“, to je znak da ste zaista vredni njihove ljubavi.

Ako imate prijatelja u nekom od ovih horoskopskih znakova, negujte vaše druženje svakodnevno…

Izvor: Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top