KRISTIJANO RONALDO I GEORGINA DOPUTOVALI U NAŠ KOMŠILUK: Zavrteće vam se u glavi kad čujete koliko košta LUKSUZ u kome uživaju (FOTO)

instagram

Poznati

KRISTIJANO RONALDO I GEORGINA DOPUTOVALI U NAŠ KOMŠILUK: Zavrteće vam se u glavi kad čujete koliko košta LUKSUZ u kome uživaju (FOTO)

Proslavljeni fudbaler i njegova partnerka borave u Hrvatskoj trenutno.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez stigli su u susednu Hrvatsku, a u Dubrovniku uživaju u luksuzu.

Slavni fudbaler i njegova lepa devojka manekenka sleteli su u Hrvatsku, tačnije u Dubrovnik, prošle subote oko 23 sata, a odseli su u luskuznoj vili u kojoj noćenje košta 7000 evra.

Par je sinoć s društvom bio i na večeri u jednom luksuznom restoranu unutar gradskih zidina. Pred ulazom u restoran okupili su se brojni obožavaoci slavnog fudbalera, ali on se nije zaustavljao, već je sa svojom svitom odmah produžio na večeru.

Ronaldo je u Hrvatsku i sleteo u luksuzu. Kada su u pitanju fudbaleri, on definitivno posjeduje jedan od najskupljih privatnih aviona pod nazivom „Gulfstream G200“.

Njegova je cena oko 32 miliona eura, a cena najma je, blago rečeno, paprena – 6000 evra po satu. U cenu je uključena i posada i gorivo.

U avion stane 18 ljudi i može prenositi 3 tone prtljaga, pa sledeći put par može doći u Hrvatsku i sa svojom decom: troje koje su Ronaldu rodile surogat majke i kćerkicom Alanom Martinom koju mu je rodila Georgina 2017. godine.

Izvor: dnevnik.rs

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top