Baj Baj celulitu! Krema sa HOT I COLD efektom ubija celulit za 4 nedjelje

Lepota i zdravlje

Baj Baj celulitu! Krema sa HOT I COLD efektom ubija celulit za 4 nedjelje

Trend koji je zaludio žene širom svijeta je maderoterapija, koja je sve popularnija i na našim prostorima.

Ključ uspjeha i popularnosti maderoterapije leži u njenoj sposobnosti da izbaci toksine iz organizma.

E, mi smo za vas pronašli kremu koja radi upravo to!

Ponekad je bolje pribeći nekim drugim metodama eliminacije celulita. Jednostavno, formirajte  svoju taktiku – promjena ishrane, trening i nabavite dobru kremu za celulit i mažite se. Možete postići dobre rezultate.

Priprema, pozor, sad – slijedi guljenje narančine kore!

Pred vama su najbolje nove kreme protiv celulita s aktivnim tvarima koje „prže“ masne stanice (poput kofeina i L-karnitina), te kompletan plan prehrane i vježbanja. Celulit je možda tvrdoglav, ali mi smo još tvrdoglavije. Ako ga do plaže nešto i ostane, ostat će ga vrlo malo, totalno neprimjetno.

Image result for celulit pre i posle

Tri su osnovna načina kako „ubiti“ celulit:
1. Ne „kljukajte“ se hranom

To ne znači da treba provoditi strogu dijetu. Nego, hajde da malo korigujemo ishranu. Malooo samo. Idemo na korak 2.

2. Šetajte re-do-vi-to
3. Koristite „pametne“ anticelulitne kreme

Redovito nanošenje krema, uz lagane masažne pokrete, svakako pomaže u borbi protiv narančine kore, čini kožu elastičnijom i zdravijom. Posebno su učinkovite kreme koje sadrže kofein koji dokazano ima jako djelovanje protiv masnoće. Kofein djeluje dvostruko: sprječava prirodno pohranjivanje masnoće i ubrzava oslobađanje masnoće iz masnih vlaknastih tkiva.

A koja je najbolja krema protiv celulita? Odakle uopšte početi? Da li su efikasne?

Malo smo istraživali tržište za preporuku i naišli na nekoliko najučinkovitijih krema.

„Ko bi rekao“ rješenje: Kofein

Namažite kremu ili losion koji je bogat kofeinom prije nego na sebe nabacite kratku suknju ili hlačice – jer će oni zategnuti kožu. Zamislite ih kao nevidljivi steznik.

Norveški istraživački tim razvio je anticelulitnu kremu za tijelo koja sadrži cofein, ali i vrhunski učinak u vidu HOT i COLD djelovanja. Do sad se na našem tržištu nismo susretali sa tim.

Usporena cirkulacija jeste najveće zimsko zlo. Zbog toga se tkivo slabije snabdeva hranom i kiseonikom. Zimi se takođe manje krećemo, pa je usporena je i limfna drenaža. To doprinosi skupljanju vode i toksina u tkivu. Sve ovo je smrt za našu figuru i izgled kože. Vezivno tkivo bez hrane propada, a nakupljeni toksini i tečnost su odlika celulita u koži.

Pred nama je do sad najbolja nova krema protiv celulita s aktivnim tvarima koje „prže“ masne stanice:

  • U fazi zagrevanja, tretman kreira efekat saune koji poboljšava metabolizam i prodiranje aktivnih sastojaka, pomažući na taj način smanjenje telesnog obima i olakšavajući izbacivanje toksina iz tela. Pored toga, ova faza pospešuje mikrocirkulaciju krvi i što je najvažnije, izuzetno efikasno se bori protiv celulita tako što povećava zategnutost i čvrstinu kože.
  • Hladna faza pokreće intenzivan rad mišića, ojačava krvne sudove, stimuliše isticanje limfe i oslobađa telo štetnih materija, toksina i viška fluida. Takođe, ova faza sprečava pojavu otoka, pomaže u oblikovanju linije tela i eliminiše osećaj „teških nogu“. Dvostruki efekat  tretmana maksimalno ubrzava metabolizam, sagorevanje masnih naslaga i eliminaciju produkata razgradnje istih, oslobađa telo viška fluida i poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, što dovodi do opšte detoksikacije tela i vidljive redukcije telesnih dimenzija.
  • RADE U NOĆNOJ SMENIOve kreme je najbolje namazati uveče, ušuškati se i prespavati s njima. Tokom noći se tkivo obnavlja, pa aktivni sastojci najintenzivnije ishranjuju, podstiču drenažu i prodiru duboko pod kožu. Većina njih stavlja se svako veče tokom mjesec dana, ukoliko u uputstvu nije drugačije naznačeno. Nakon nanošenja ćete osjetiti toplotu i lagano peckanje, što je znak da preparat djeluje.

 

Ovu kremu smo pronašli na sajtu moja njega na linku  https://mojanjega.com/top-form/

Zbogom celulitu!

 

 

 

1 komentar

1 Comment

  1. Una

    22. aprila 2019. at 10:49

    Ja probala. NIkad ništa bolje niste preporučili. Svaka čast!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top