TADA SE UVEK SPOREČKAMO: Maja Berović progovorila o SUPRUGU i priznala u kojoj situaciji među njima dolazi do NESUGLASICA

instagram

Poznati

TADA SE UVEK SPOREČKAMO: Maja Berović progovorila o SUPRUGU i priznala u kojoj situaciji među njima dolazi do NESUGLASICA

Popularna pevačica deset godina je bila u vezi sa svojim izabranikom Alenom pre nego što mu se 2016. godine zaklela na večnu ljubav

Pevačica se svom dugogodišnjem partneru Alenu Dragosavu, biznismenu iz Austrije, zaklela na večnu ljubav u avgustu 2016. godine.

Par je sudbonosno da izgovorio na intimnoj ceremoniji na grčkom ostrvu Rodos, a pevačica nikada nije krila koliko uživa u ljubavi sa svojim suprugom, često ističući da joj je on velika podrška u životu.

Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, Maja je prošle godine otkrila da među njima postoje nesuglasice, ali da dogovorom i međusobnim razumevanjem prevazilaze sve prepreke.

 

– Mi se jako dobro razumemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja. Bilo bi čudno da se u baš svemu slažemo, ali uglavnom uvek pronađemo kompromis i dobro rešenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zameranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvek jednoglasno donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima. Smatram da je dogovor najbolje rešenje za sve – spričala je prošle godine Maja za Pulsonline.

Sada je otkrila da je upravo on zadužen za organizaciju svakog njenog nastupa, te da je na njemu velika odgovornost.

– Na njemu je velika odgovornost, ali je realan, kad nešto nije dobro on kaže „Nije dobro“. Mi se uvek sporečkamo kad smo gladni, kad smo gladni nismo svoji – rekla je Maja Berović kroz osmeh za „Premijeru“.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top