Izdaće vas dok trepnete: Ovih 6 horoskopskih znakova nikada nisu dobri prijatelji!

pixabay.com

Lifestyle

Izdaće vas dok trepnete: Ovih 6 horoskopskih znakova nikada nisu dobri prijatelji!

Ovi znakovi Zodijaka su previše sebični da bi vam bili iskreni prijatelji

Neki ljudi imaju sve kvalitete da vam budu prijatelj u dobru i zlu, dok drugi jednostavno nemaju karakteristike koje krase pravog i odanog prijatelja.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak je egocentričan i to je ono što ga najviše koči u ostvarivanju i negovanju prijateljstava. Znaju biti veoma hladni, te im se često dešava da svoje drugare ignorišu i ismejavaju.

Blizanci

Ovaj znak Zodijaka je veoma nepoverljiv prema drugima i treba im dosta vremena da u nekog steknu poverenje. Zato su skeptični kada su prijateljstva u pitanju. Iako im je prijateljstvo važno, oni se retko gde zadrže dovoljno dugo da bi imali prilike da izgrade iskren prijateljski odnos.

Strelac

Reč je o horoskopskom znaku koji je u stanju otvoreno da vam kaže da nije dobar prijatelj i da na njega ne možete da se oslonite. Nije im strano da se na dogovorena viđenja uopšte ne pojave ili da vas jednostavno ne slušaju dok im pričate nešto. Ali, ipak vas na vreme upozore, te ne možete reći da nisu iskreni.

Rak

Rakovi u druželjubivi i otvoreni, ali sa njima je teško izaći na kraj jer oni znaju da vas iznevere i razočaraju uvek iznova. Bolje im se ne poveravajte jer ako to učinite vaše tajne će saznati mnogi.

Vaga

Reč je o veoma podmuklim osobama kojima ništa nije sveto.Vage poštuju samo sebe, a svoje prijatelje nikad. Oni mogu sa vama nešto da dele i da se sa vama druže ali nisu iskreni prijatelji. Ako se družite sa ovim horoskopskim znakom, vodite računa jer su skloni izdaji.

Devica

Device su impulsivnog karaktera i veoma nepredvidive. Koliko god da se s njima družite, oni sutra mogu da raskrste s vama zauvek bez imalo griže savesti.

Nijednog trenutka neće zažaliti što u vas izgubili. S njima ćete uvek imati oscilacije u druženju, te će jedan dan s vama biti najbolji prijatelji, a onda vam sutra neće odgovarati na pozive.

Za njih treba imati čelične živce: Ovi horoskopski znaci su teški kao crna zemlja!

Stil.Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top