Moćan ritual tokom retrogradnog Plutona: ako ovo uradite, magična planeta doneće srećnu budućnost

pixabay.com

Lifestyle

Moćan ritual tokom retrogradnog Plutona: ako ovo uradite, magična planeta doneće srećnu budućnost

Moćan ritual od 20 minuta – evo kako iskoristiti moćnu energiju retrogradnog Plutona!

Pluton je započeo svoj retrogradni hod 24. aprila i njegova magija trajaće sve do 3. oktobra 2019. godine, piše Lovesensa.

Pluton je naš učitelj, planeta koja izvlači naše najdublje strahove, tajne i senke i pomaže da se oslobodimo negativno emotivnog tereta.

U narednih nekoliko meseci naučićemo puno novih stvari o sebi, menjaćemo se i pripremati za čaroban spoj Plutona i Saturna u januaru 2020. godine, odnosno za period u kojem će mnogi snovi početi da se ostvaruju.

Tokom retrogradnog Plutona treba praktikovati jednu moćnu vežbu koja će pomoći da pronađemo put ka svetloj budućnosti. Najbolje je da vežbu radite naklon meditacije ili odmah ujutru kad ustanete iz kreveta. Važno je da budete odmorni i opušteni dok radite vežbu.

Vežba se sastoji iz četiri koraka, a važno je da svaki ispratite:

1. Izaberite jednu od navedenih rečenica i zapišite je u svoju svesku.

Najviše se osećam posebno kada…
Maske koje sam nosio i koje mi više ne služe su…
Stvari koje mi pomažu da postanem svesniji i podignem energetsku vibraciju su…
Ne osećam da pripadam sebi kada…
Želim da odbacim i otpustim…
Muka mi je od nošenja ovog tereta…

2. Podesite tajmer na 20 minuta i ispod rečenice koju ste prethodno zapisali, počnite da pišete sve što vam padne na pamet, dopunite tu rečenicu. Cilj je da pišete svih 20 minuta i da se vaše misli automatski prenesu na papir.

3. Kada istekne 20 minuta, pročitajte šta ste napisali. Razmislite o tome kakva osećanja naviru dok to čitate. Zapitajte se šta vam je donelo iskustvo koje ste zapisali. Da li je bar deo tog iskustva pomogao da nešto bolje razumete, nešto novo naučite i proširite vidike?

4. Otresite svoje telo, popijte čašu vode i još jednom pročitajte sve što sete napisali. Ali sada podvucite važne delove, dopunite ili izmenite tekst. Ukoliko je u tekstu nešto negativno, napravite plan kako možete toga da se oslobodite.

Ova vežba pomaže da pročistimo dušu, a retrogradni Pluton pomaže daje nam hrabrost i veru da na jednostavan način možemo početi sve ispočetka.

Radujte se novim životnim otkrićima!

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top