BAŠ LIČI NA MAMU DIVNU: Jelena Karleuša pokazala svoje slike iz detinjstva, pa objavila VAŽNU vest, a onda se otkrilo SVE o njenom odnosu sa Duškom (FOTO) (VIDEO)

instagram

Poznati

BAŠ LIČI NA MAMU DIVNU: Jelena Karleuša pokazala svoje slike iz detinjstva, pa objavila VAŽNU vest, a onda se otkrilo SVE o njenom odnosu sa Duškom (FOTO) (VIDEO)

Pevačica se najpre vratila u prošlost, a onda otkrila velike planove

Pevačica Jelena Karleuša pre dva mesece izgubila je majku Divnu, a koliko je bila vezana za nju dokaz su njene objave na društvenim mrežama, na kojima se priseća svoje mame, ali i momenata iz sopstvenog detinjstva.

Najnovije je to da je objavila isečke iz video-snimaka na kojima je ona u vremenima pre nego što je postala uspešna i slavna, dok je bila devojčica koja sanja da jednog dana dosegne zvezde.

Na snimcima se veoma jasno vidi koliko Jelena liči na preminulu voditeljku.

A zatim je pevačica rešila da sa svima podeli dobro čuvanu tajnu. 

FOTO: INSTAGRAM

Kako je najavila na Instagramu, Jelena će uskoro održati koncert pred publikom, što bi trebalo da bude njen prvi nastup od smrti majke Divne Karleuše, 3. marta.

Ona je zakazala nastup u Salyburgu, a ova vest je veoma obradovala njene obožavaoce, kojima su veoma nedostajali Jelenini scenski nastupi.

Takođe, u poslednje vreme se mnogo spekuliše o tome da je njen brak sa Duškom Tošićem u krizi, a izgleda da su sada pevačica i fudbaler rešili da svima zapuše usta.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 

Posle navodne svađe fudbalera i pevačice, koja se desila dok je Jelena boravila u Istanbulu, njih dvoje su se otpratili da Instagramu, što je podgrejalo priče da se poznati par razvodi.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 

Prvo je fudbaler u subotu otpratio još uvek zakonitu suprugu na ovoj društvenoj mreži, a ubrzo je to učinila i ona.

Sada su se, uoči velikih hrišćanskih praznika Veliki petak i Vaskrs, kada se opraštaju svi gresi, ponovo zapratili na Instagramu, što je obradovalo sve one koji navijaju za njihovu ljubav.

Takođe, na profilima pevačicinih obožavalaca pojavile su se porodične fotografije na kojima se vide nasmejana Jelena, Duško, kao i njihove ćerke Nika i Atina.

IZVOR: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top