CELU GODINU JE ČEKALA OVAJ DAN: Anastasija Ražnatović otkrila KAKO se u njihovoj kući provodi Vaskrs, a rastopićete se kad čujete kakvu divnu želju je poželela svojoj mami Ceci (FOTO)

instagram

Poznati

CELU GODINU JE ČEKALA OVAJ DAN: Anastasija Ražnatović otkrila KAKO se u njihovoj kući provodi Vaskrs, a rastopićete se kad čujete kakvu divnu želju je poželela svojoj mami Ceci (FOTO)

Mlada pevačica se mnogo veseli uskršnjim praznicima

Pevačica Anastasija Ražnatović se raduje Vaskrsu, ali ukrašavanje jaja prepustila je najmlađim članovima porodice – braći od tetke Iliji, Petru i Viktoru, kao i sestri Heleni.

U njihovom domu je za dekoraciju, ali i prazničnu trpezu zadužena tetka Lidija Ocokoljić, dok naslednica najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatovićsamo pritekne u pomoć.

– Svi se radujemo prazničnim danima, a najviše naši najmlađi članovi. Od rane zore svi se okupimo u dnevnom boravku, gde kreće borba čije je jaje najjače. Tetka je zadužena za uskršnje čarolije. Iskreno, nikada ne učestvujem, ali u prolazu pomognem. Doduše, tetka nije zadužena samo za jaja nego i za prazničnu trpezu. Ona sve lepo i ukusno spremi da se svi oduševimo. Naravno, i baka i deka su tu sa nama. Mama ništa ne radi, ona je zadužena za dobru atmosferu i da sve bude pod kontrolom – kaže kroz osmeh pop zvezda.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pevačica priznaje da čeka celu godinu da bi se na praznik najela jaja.

– Pojedem toliko da mi na kraju dana bude muka. Nemam običaj da tokom godine jedem toliko, a onda kad dođe Vaskrs, sve nadoknadim. Kod nas se običaji poštuju i sve je podređeno deci i prazniku. Tada samo svi kod kuće i poslednjih godina smo svi srećniji i radosniji. Znam da će zvučati kao kliše, ali nemam nekih posebnih uskršnjih želja. Volela bih da budemo zdravi, srećni, nasmejani i da se međusobno i dalje volimo i podržavamo – skromna je Anastasija.

Cecina ćerka otkriva da njen brat Veljko Ražnatović obožava da vara u tucanju jajima.

– Moj brat ne trpi poraz. Sve može da podnese, ali to ne. Ako Veljko odluči da vara, onda uzme drveno jaje i sve nas pobedi. Uh, takvih situacija bilo je baš dosta, naročito u detinjstvu. Krivo mi bude ako ne pobedim, ali i ako izgubim, umem da se nosim sa tim. Kod Veljka je drugačija situacija. Volela bih ove godine da ga pobedim, ima kratak fitilj i sigurno će da plane ako trijumfujem – kaže Anastasija.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Interesovalo nas je i da li bi mami poželela da se zaljubi i da konačno nađe pravog čoveka za sebe.

– Naravno da želim da pronađe nekog ko će da je voli, poštuje i ceni baš onakvu kakva jeste. Moja majka zaslužuje sve najbolje. Zaslužila je da bude voljena i da ta veza traje koliko god ona poželi da traje – zaključuje mlada pop zvezda.

Izvor: KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top