PIJANA VODILA PROGRAM?! Dušica Jakovljević prvi put JAVNO progovorila posle skandala: Da se NAJEŽIŠ!

Printscreen

Poznati

PIJANA VODILA PROGRAM?! Dušica Jakovljević prvi put JAVNO progovorila posle skandala: Da se NAJEŽIŠ!

Dušica Jakovljević već danima je na meti brojnih uvreda i kritika, otkako je u jednoj od zadrugarskih emisija „zapela“ jezikom te navodno odala utisak da je u alkoholisanom stanju. Tim povodom, voditeljka se javno oglasila pa otkrila pravu istinu.

„Kolege znaju da ja ne volim da vodim program, a da bilo šta popijem pre toga. Iz razloga što živ program zahteva apsolutnu posvećenost. Posebno kada je reč o rijaliti programu, gde se u svakom trenutku nešto dešava, dok mi radimo u studiju“, počela je Dušica.

„E sad, Bože moj, svakome se omakne… Ne da se napije, to nećete od mene dobiti, ali recimo šta i da se desilo, da sam ja išla sa neke proslave, iz neke velike sreće ili tuge, recimo popila čašicu ili dve i došla na posao? Da se desilo, a nije se desilo!“ nastavila je ona da govori Lavu Pajkiću u emisiji: ‘Razapeti voditelja samo zašto što je zamucnuo… Zahvaljujem se svima koji vode računa o tome kako ja govorim. Možda se meni spavalo… Ja sam se malo zapetljala jezikom i imala sam tu poruku i opet ću da je uputim svima koji mene toliko pažljivo slušaju“ – i nije se zaustavila tu!

„Nadam se da će tako pažljivo slušati na predavanjima na fakultetima, svoju decu šta imaju da im kažu i ono što im govore njihovi najvoljeniji. Onda ćemo i mi i ova naša lepa Srbija sigurnim koracima u bolju budućnost“, zaključila je Dušica.

FOTO: PRINTSCREEN

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top