Nesebična Opra Vinfri: Najnoviji plemeniti gest oduševio svet! (FOTO)

instagram

Poznati

Nesebična Opra Vinfri: Najnoviji plemeniti gest oduševio svet! (FOTO)

Žena koja svoje bogatstvo stalno deli sa onima kojima je to potrebno

Opra Vinfri je jedna od najbogatijih žena sveta, koja svoje bogatstvo rado deli sa onima koje život, kao i nju samu u mladosti, nije mazio. Upravo je zato slavna voditeljka 2007. godine u Južnoafričkoj Republici osnovala akademiju OWLAG za devojčice od osmog do dvanaestog razreda.

Na tu ideju došla je 2000. godine, razgovarajući s tadašnjim južnoafričkim predsednikom Nelsonom Mandelom, a cilj je bio osigurati mladim devojkama obrazovanje i bolju budućnost.

Ovaj potez je mnoge oduševio, ali nedavni gest koji je Opra podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, njene obožavaoce je ostavio bez reči. Naime, 65-godišnja voditeljka je odabrala tri devojke koje su pohađale njenu školu u Južnoj Africi i odvela ih u čuveni salon venčanica na Beverli Hilsu i jednu od njih, buduću mladu, počastila venčanicom od 10.000 dolara!

„Poznajem ove devojke otkako su s 12 i 13 godina pohađale moju školu. Završile su fakultete i srednje škole, a sada imamo i prvo venčanje. U potrazi smo za savršenom venčanicom“, napisala je Opra uz fotografiju na kojoj pozira s devojkama u salonu venčanica, dok jedna od njih drži venčanicu iz svojih snova.

Usledili su brojni komentari pohvale na račun nesebične voditeljke i čestitke devojkama koje su imale sreću da upoznaju Opru.

Kako piše Dejli mejl, salon venčanica bio je zatvoren za javnost kako bi Opra i devojke mogle u miru da isprobavaju venčanice. Pre odlaska u salon venčanica, slavna voditeljka je devojke počastila ručkom u restoranu.

Ovo nije prvi put da je Opra razmazila štićenice svoje škole. Naime, 2015. godine voditeljka je 20 devojaka počastila predstavom The Color Purple na Brodveju, večerom u kultnom njujorškom restoranu Rainbow Room kursevima šminkanja koje organiziraju prestižni kozmetički brendovi. Takođe, redovno ih poziva na večere u svom domu.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top