O OVAKVOM VENČANJU JE MAŠTALA: Danijela Karić postaje gospođa Mileusnić u ovoj ODEVNOJ KOMBINACIJI! (FOTO)

instagram

Poznati

O OVAKVOM VENČANJU JE MAŠTALA: Danijela Karić postaje gospođa Mileusnić u ovoj ODEVNOJ KOMBINACIJI! (FOTO)

Pevačica Danijela Karić 2. maja će drugi put izgovoriti „da“ svom izabraniku, plesaču i koreografu Ivanu Mileusniću!

Pevačica Danijela Karić 2. maja će drugi put izgovoriti „da“ svom izabraniku, plesaču i koreografu Ivanu Mileusniću, budući da će se popularni par nakon građanskog venčanja održanog u martu na večnu ljubav zakleti i u crkvi.

Lepa naslednica porodice Karić za ovaj veliki i važan dan odabrala je raskošnu venčanicu, ali i originalan i nesvakidašnji model torbe.

Danijela Karić pažljivo je birala svaki detalj koji će poneti na crkvenom venčanju u Hramu Svetog Save, a zatim i na svadbenom veselju koje će u prisustvu velikog broja javnih ličnosti.

Plavokosa pevačica na svadbi će nositi neobičnu, ručno izrađenu torbu, napravljenu u kombinaciji prirodne kože i drveta. Drveno dno torbe ofarbano je u belu boju, dok je gornji deo od kože ukrašen kristalima.

Model koji će Danijela nositi dizajniran je posebno za nju i upravo će ona biti prva mlada koja će poneti model iz kolekcije pomenutih torbi urađene za venčanja.

Kada je reč o venčanici, pevačica se potrudila da i u tom segmentu bude originalna -haljinu u kojoj će se udati za Danijelu je kreirala Žaklina Marjanović, njena dugogodišnja prijateljica koja se bavi izradom scenskih kostima, po čemu je poznata kao najbolja u Srbiji.

Izvor: Zena blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top