ONA NOSI CELU KUĆU NA SVOJIM PLEĆIMA I BRINE O SVEMU: Nikola Đurićko iznenadio NAJLEPŠIM ljubavnim rečima o svojoj supruzi!

Poznati

ONA NOSI CELU KUĆU NA SVOJIM PLEĆIMA I BRINE O SVEMU: Nikola Đurićko iznenadio NAJLEPŠIM ljubavnim rečima o svojoj supruzi!

Mnoge dame su pozavidele glumčevoj supruzi zbog ovih predivnih reči.

Proslavljeni glumac Nikola Đuričko godinama živi u srećnom braku sa suprugom Ljiljanom, sa kojom ima ćerku Nađu i sina Đorđa.

O svom privatnom životu popularni glumac ne voli da govori, a svoju porodicu čuva daleko od očiju javnosti, pa tako njegovu šarmantnu suprugu nemamo često priliku da vidimo.

Inače, Ljiljana je filmska producentkinja koju je Nikola upoznao na snimanju filma “Pljačka Trećeg rajha”. Glumac je nedavno u jednom intervjuu priznao da njegova supruga vodi glavnu reč u kući.

Ona je ta koja brine o svemu, a on taj koji odvozi, dovozi, šeta psa i dobija komande.

„U mojoj porodici ja sam predsednik, a moja supruga je predsednik vlade. Vodim se kao glava porodice, ali tehničku, zakonodavnu i izvršnu vlast ima moja supruga – rekao je Nikola i dodao:

„Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva – rekao je Đuričko svojevremeno za “Gloriu”.

Izvor: BLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top