SVE JE SPREMNO ZA VELIKU PROSLAVU: Malena Šarlot sutra puni 4 godine a već je porede sa kraljicom Elizabetom- evo i zašto! (FOTO)

Poznati

SVE JE SPREMNO ZA VELIKU PROSLAVU: Malena Šarlot sutra puni 4 godine a već je porede sa kraljicom Elizabetom- evo i zašto! (FOTO)

Devojčica je sigurno miljenica javnosti pored svoje braće

Miljenica kraljevske porodice sutra slavi svoj četvrti rođendan, odrasla je pred očima sveta, članica je moćne svetske porodice, a i sama ima ogroman uticaj i moć na ekonomiju i imidž svoje zemlje.

Drugo dete, devojčica, princeza Šarlot sutra puni. 4 godine.

Prethodnih godina Britanska kraljevska porodica slavila je rođendan neodoljive i preslatke naslednice, pa se tako i ove godine očekuje velika proslava, ali i nove fottografije!

Pre dve godine na oficijalnom Tviter nalogu Kraljevske porodice samo dan pre njenog rođendana objavljena je fotografija preslatke princeze.

A za svoj prvi rođenan mezimica Vilijama Kejt dobila je prelepe fotografije koje su obradovale i celu naciju!

Devojčica je sigurno miljenica javnosti pored svoje braće. Osim što je svet voli, malena Šarlot doprinosi i britanskoj ekonomiji.

Sve što lepa Kejt obuče svojoj devojčici se u roku od jednog dana rasproda u svim prodavnicama.

Šarlot koju porede sa kraljicom Elizabetom, rođenjenem je ušla u istoriju , jer je do sada „zaradila “ preko 5 milijardi evra na jednostavno svom imenu i prezimenu!

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top