KRALJEVSKA PORODICA DANAS SLAVI: Malena Šarlot danas puni 4 godine a već je porede sa kraljicom Elizabetom- evo i zašto! (FOTO)

instagram

Poznati

KRALJEVSKA PORODICA DANAS SLAVI: Malena Šarlot danas puni 4 godine a već je porede sa kraljicom Elizabetom- evo i zašto! (FOTO)

Na današnji dan, pre četiri godine, rođena je princeza Šarlot, poznatija kao Loti.

Miljenica kraljevske porodice danas slavi svoj četvrti rođendan, odrasla je pred očima sveta, članica je moćne svetske porodice, a i sama ima ogroman uticaj i moć na ekonomiju i imidž svoje zemlje.

Drugo dete, devojčica, princeza Šarlot danas puni. 4 godine.

Prethodnih godina Britanska kraljevska porodica slavila je rođendan neodoljive i preslatke naslednice, pa se tako i ove godine očekuje velika proslava, ali i nove fottografije!

Pre dve godine na oficijalnom Tviter nalogu Kraljevske porodice samo dan pre njenog rođendana objavljena je fotografija preslatke princeze.

Devojčica je sigurno miljenica javnosti pored svoje braće. Osim što je svet voli, malena Šarlot doprinosi i britanskoj ekonomiji.

Danas je kraljevska porodica na svom Tviter profilu objavila 3 fotografije malene Šarlot u radosnoj odevnnoj kombinaciji!

Sve što lepa Kejt obuče svojoj devojčici se u roku od jednog dana rasproda u svim prodavnicama.

Šarlot koju porede sa kraljicom Elizabetom, rođenjenem je ušla u istoriju , jer je do sada „zaradila “ preko 5 milijardi evra na jednostavno svom imenu i prezimenu!

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top