Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

Poznati

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

Glumac Tom Henks je srećan u braku sa Ritom Vilson. A po njemu ovih 6 stavki je presudno

Američki glumac Tom Henks u srećnom je braku sa glumicom Ritom Vilson već 31 godinu. Ovo su njihova pravila za srećnu i dugovečnu bračnu zajednicu:

1. Ne ulazite u brak pre tridesete godine!

Tom i Rita su se upoznali tokom snimanja filma Volonterizam davne 1985. godine, gde su igrali zaljubljen par. Tom je bio u braku u kojem je imao dvoje dece, a Rita je bila verena. Međutim, planula je ljubav na prvi pogled. Tokom 3 godine su se tajno viđali, da bi se potom Henks razveo i odmah potom zaprosio Ritu.

Danas Henk priznaje da je prvi brak sklopio imulsivno, da je bio mlad te da nije razmišljao. Da biste ušli u brak morate dobro da razmislite o tome i da svesno odlučite da želite bračnu zajednicu.

Ne venčavajte se pre nego što napunite trideset godina,“ kaže glumac.

2. Izađite u susret partneru, čak i u najkritičnijim situacijama

Henks je po veroispovesti katolik, a Vilsonova je pripadnica Grčke pravoslavne crkve. Pošto je Tom znao koliko Riti znači crkva i vera, odlučio je da promeni veroispovest.

Žrtvovao sam se zbog svoje žene. Rita ima Grčke korene i pripadnica je pravoslavne veroispovesti, dok sam ja katolik. Zato što poštujem njenu porodicu, odlučio sam da pređem u pravoslavnu veru,“ priznao je Tom.

3. Podržavajte jedno drugo!

Tokom godina koje su proveli zajedno, par je proživljavao mnogo, ali su uvek podržavali jedno drugo. 1994. godine, kada je Tom dobio svog prvog Oskara, javno se zahvalio ženi:

Ovde sam zahvaljujući ženi koja mi svaki dan pokazuje šta znači ljubav!“

Tokom 2015. godine,  Rita je otkrila da ima rak dojke. Priznala je tada da je strahovala kako će njen suprug da doživi njenu bolest i kako će se to odraziti na njihov brak. Međutim, ti njeni strahovi su bili neopravdani jer se Tom potrudio da svoju suprugu okruži sa još više ljubavi i podrške.

Sve što mogu da uradim je da se duboko naklonim svojoj ženi zbog njene ogromne hrabrosti,“ rekao je tada Tom.

Na sreću, Rita je uspešno savladala bolest i prošla bez hemioterapije!

4. Činite male, lepe stvari za vašeg partnera!

Tom i Rita putuju mnogo. Obišli su skoro svako mesto na planeti. Rita uvek prati Toma tokom njegovih poslovnih aranžmana. I nakon toliko godina braka, oni još uvek čine male, lepe stvari jedno za drugo.

Moja žena je moja ljubavnica, vezani smo na način koji prevazilazi reči žena, devojka ili majka. Ne mogu da zamislim život bez nje. Često joj ostavljam poruke na telefonu ili negde u kuhinji. Poželim joj divan dan ili tako nešto. Kucam poruke na pisaćim mašinama koje godinama skupljam – do sada ih imam oko sto. Takođe imam naviku da pošaljem neke fotografije riti tokom dana. Slikam sve oko sebe kada ona nije pored mene i pošaljem joj sliku: šta sam jeo, koga sam upoznao, šta mi je „zapalo za oko“. Mislim da joj se to dopada,“ priznaje Tom.

5. Voli svog  supruga/suprugu bez obzira na sve!

Henks i Vilson neguju neke zajedničke navike. To jača njihovu ljubav.

Ova žene me voli kada sam debeo i kada sam mršav. Voli me kad sam ćelav i voli me kad imam kosu. Ova žena me voli, ja to znam. Zbog toga sam srećan čovek!“

6. Najvažnija stvar je naći pravu osobu.

Novinari često postavljaju pitanje Tomu u čemu je tajna njegovog srećnog braka. On se na to nasmeje i kaže:

Tajna je u tome što sam oženjen pravom ženom. Imao sam sreću da oženim divnu Ritu Vilson. Ja sam najsrećniji čovek na svetu!“

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top