Šta obući za izlazak? Haljine u kojma ćete sigurno biti zapažene

Lifestyle

Šta obući za izlazak? Haljine u kojma ćete sigurno biti zapažene

Večernji izlazak dozvoljava eksperimentisanje i sa materijalima i sa bojama. Šta ćeš obući za izlazak umnogome zavisi od toga da li ideš samo u grad i kafić ili se spremaš za celonoćno igranje u klubu ili diskoteci.

Mogućnosti za odevne kombinacije su neograničene. Haljina je uvek idealan izbor za izlazak, a od samog povoda izlaska će zavisiti i model i boja haljine. Veoma je bitno garderobu uskladiti sa očekivanjima, omiljenim bojama i naravno sa figurom.

Odeća za večernji izlazak bi trebalo da bude u skladu sa godinama, sa povodom izlaska, ali i sa temperamentom kako bi izgledala moderno, privlačno, ali i pristojno.

Haljine za doček Nove godine su umnogome upadljivije i svečanije od haljina za izlaske, stoga imajte to na umu prilikom odabira odgovarajuće odevne kombinacije za večernji izlazak i opredelite se za nešto svedeniju, ali takođe zanosno.

U daljem tekstu saznajte u kojim haljinama ćete sigurno izgledati zapaženo u izlasku.

Mala crna haljina – legendarna haljina za izlazak

Iako deluje da je crna haljina neupečatljiva i obična, praksa ipak pokazuje nešto drugo. Crna boja je veoma elegantna, ali je takođe veoma lako uklopiti je sa svim bojama. Mala crna haljina je nezaobilazan komad odeće u ormaru svake žene, jer je haljina za svaku priliku.

Kratka crna haljina bilo kog kroja u kombinaciji sa odgovarajućim aksesoarima mami poglede i izaziva uzdahe. Ono što crna haljinica dozvoljava je da se igrate sa šminkom i bojama, pa uz crnu haljinu možete uklopiti jači make up ili cipele i dodatke u boji.

Takođe, mala crna haljina nikada neće izaći iz mode, pa sa njom ne možete pogrešiti. Postoji izreka da kada ne znaš šta da obučeš za neku priliku kao što je izlazak, obučeš malu crnu haljinu, jer ćeš u njoj zasigurno biti vrlo zapažena i atraktivna.

Bela haljina i čipka za nežan izgled

Kratka bela haljina je možda jedina haljina koja može da parira crnoj. Kao i crna haljina i bela je laka za kombinovanje sa drugim bojama i detaljima, ali je razlika u tome što je ona pretežno namenjena za toplije dane, prolećne i letnje.

Bela haljina u kombinaciji sa čipkom odaje utisak nežne i suptilne dame sa ukusom, pa ovu haljinu svaka žena mora da poseduje. Kroj nije bitan, važno je da dobro pristaje vašoj građi i da se vi osećate dobro u njoj. Dužina iznad kolena je veoma privlačna, ali uz nežnu belu boju i lepu čipku, bela haljina postaje pristojna, ali veoma moderna haljina za izlazak.

Haljina u beloj boji veoma lepo pristaje potamnelom tenu i tamnokosim devojkama, stoga je bela haljina sa čipkom idealan izbor svake devojke koja želi da se istakne u masi. Takođe, bela boja je često posebno primećena pod neonskim svetlima i svetlima klubova, pa ćete u njoj biti vrlo zapažene, u to nema sumnje.

Crvena haljina za odvažne devojke

Kada su izlasci u pitanju, mnogi se pitaju kakvu poruku šalje crvena haljina. Večernja crvena haljina je posebno efektna i uvek preporučljiva kada ste u nedoumici šta obući za izlazak. Crvene haljine su same po sebi veoma upečatljive zbog boje, a ako se ukombinuju sa zlatnom, mogu biti pravi modni pogodak za izlazak.

U crvenoj haljni svaka devojka će izgledati privlačno i veoma ženstveno. Ova boja pristaje uz svaku boju kose, a veoma se lepo kombinuje sa visokim potpeticama. Bilo da se opredelite za usku haljinu ili lepršavi kroj, crvena haljina je vatrena i mami poglede.

Haljine sa printom i natpisima – moderne haljine za izlaske

Različiti natpisi na haljinama mogu biti veoma atraktivni i zapaženi u izlasku, pa su haljine sa zanimljivim printom vrlo upečatljive, a ove sezone i veoma moderne. Haljine raznovrsnih krojeva sa nekom interesantnom slikom u kombinaciji sa jarkim bojama, nesumnjivo su odličan izbor za večernji izlazak.

U moru cvetnih letnjih haljinica, u haljini sa zanimljivim natpisom svaka devojka će biti drugačija i zasigurno primećena. Ovakva haljina se savršeno uklapa uz svaki stil odevanja, pa je odlična i za sportski stil, ali i za visoke potpetice i crveni karmin.

Plišana haljina kao veliki trend u svetu mode

Pliš se u poslednjih nekoliko godina vratio na velika vrata, pa su plišane haljine već neko vreme veliki trend u svetu mode. Sam pliš izgleda luskuzno, a u adekvatnoj boji sve oči će biti usmerene prema vama.

Haljina od pliša sama po sebi ostvaraje va-va-voom efekat, pa su masivni modni dodaci bespotrebni. Najlepši ukras je prelivanje pliša, stoga uz haljinu od pliša nije potrebno imati dodatni aksesoar, već se preporučuju jednostavne visoke potpetice koje će dodatno izdužiti žensku figuru.

Prilikom spremanja za izlazak, devojkama najveću muku zadaje garderoba i šta obući kako bi bila primećena i zapažena. Ono što je sigurno je činjenica da za koju god haljinu da se odlučite, uz dobro društvo, muziku i raspoloženje, vaš osmeh će biti najzapaženiji.

Izvor: Zenskikutak.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top