Ima 50 godina, izbegava ove 3 stvari i zato deluje 10 godina mlađe: Dženifer Lopez sa razlogom izgleda tako dobro!

instagram

Poznati

Ima 50 godina, izbegava ove 3 stvari i zato deluje 10 godina mlađe: Dženifer Lopez sa razlogom izgleda tako dobro!

Dženifer izbegava OVE TRI STVARI kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

U čemu leži tajna mladolikog izgleda Dženifer Lopez?

Pojavljivanjem u mnogim modnim časopisima i snimanjem nove muzike koja još uvek uspeva da dostigne vrh muzičkih lestvica, Dženifer je dokazala da su godine samo broj, pogotovo kada je reč o vođenju aktivnog načina života.

Nedavno je Dženifer otkrila kako je jednostavna njena dnevna rutina i zato izbegava ove tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

Kofein

Dženifer godinama brine o svom telu, i to se vidi. Teško možemo zamisliti dan bez šoljice kafe, ali Dženifer se odlučila na život bez kofeina, kako bi njena koža izgledala mlađe.

Alkohol

Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Dženifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, da unosi dovoljne količine vode, a svako jutro i meditira. Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce i Lopezova je toga svesna.

Nedostatak sna

Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bismo mogli da normalno funkcionišemo, bez anksioznosti i stresa i da bismo usporili starenje.

Svojim primerom, načinom života i prihvatanjem oblina, Dženifer je postavila temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude da pronađu ispravan put u prihvatanju svog tela.

Izvor: elle.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top