MALA JE (BILA) OPASAN IGRAČ: Kada je išao u prosidbu, Ivan Bosiljčić ruku Jelene Tomašević nije tražio ni od tasta, ni od tašte, već od NJE (FOTO)

instagram

Poznati

MALA JE (BILA) OPASAN IGRAČ: Kada je išao u prosidbu, Ivan Bosiljčić ruku Jelene Tomašević nije tražio ni od tasta, ni od tašte, već od NJE (FOTO)

Slavni glumac je morao da savlada ozbiljnu prepreku kako bi dobio ruku svoje drage

Nakon kraće veze tokom 2008. i 2009. godine, pa raskida i ponovnog pomirenja, glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević venčali su se u pozno leto 2011. godine. Međutim, kako se sada otkrilo, u prvim danima kada su shvatili da su u ozbiljnoj vezi koja ima budućnost, nije im bilo nimalo lako.

Iako su cela zemlja, kao i Ivanovi i Jelenini roditelji blagonaklono gledali na njihovu romansu, u pevačicinoj porodici postojao je neko ko nije tako lako padao na čari glumca prelepog stasa i glasa.

– Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač – prisetio se Ivan u jednoj objavi na Instagramu.

Srećom, Đurđa, koja je u međuvremenu postala odbojkašica, smekšala je i prihvatila glumca za svog teču.

– Kad pre prođe deset godina? Jelenina bratanica Đurđa i ja smo danas super drugari! Posle deset godina ona je i dalje ozbiljan igrač! Ali, bukvalno! – upozorio je Bosiljčić sve potencijalne Đurđine udvarače.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top