PEVAČICA I VODITELJKA NA RATNOJ NOZI Dušica odbrusila: „Kristina, ako već padneš nemoj da se kaljaš“

instagram

Poznati

PEVAČICA I VODITELJKA NA RATNOJ NOZI Dušica odbrusila: „Kristina, ako već padneš nemoj da se kaljaš“

Kija Kockar i Dušica Jakovljević od prvog dana od kada su postale članice žirija šoua „Pinkove zvezde“ non stop jedna drugoj upućuju kritike i sitne provokacije.

FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE

Tako je bilo i u poslednjoj emisiji posle nastupa plesne grupe kada su Kija Kockar i Dušica Jakovljević ušle u mali sukob.

– Što se mene lično tiče, vi ste bili sjajni. Uvek su plesne grupe najviše energije unosile u ovakav vid šou programa. Vidi se da imate veliko iskustvo, zbog toga sam očekivala da vidim od vas još nešto, a ne samo igranje uz Kristininu pesmu. Izdvojte se malo kao što ste se izdvojili po sinhronitetu – rekla je Dušica koju je Handanović upitao da li možda zna kako ide refren Kijine pesme, ali je ona vešto izbegla da otpeva.

FOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

– Odličan izbor pesme, predlažem da sledeći put izaberete neku pesmu koju je radio Handanović, ili čak njegovu pesmu koju je otpevao kao autorsku. Prestanite oboje da peckate moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se ne očekuje da odgovorim – rekla je Kija.

– Kristina, ako već padneš, nemoj da se kaljaš. Ako se već ukaljaš, nemoj da se valjaš – kratko je rekla voditeljka piše Srbija danas, a Kristina se na sve samo nasmejala.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top