KARAĐORĐEVIĆI SPREMAJU JOŠ JEDNO VENČANJE: Princ Dušan je 4 godine sa Valerijom, žive u Njujorku, a evo zašto žele da GALA SVADBA bude u Srbiji!

instagram

Poznati

KARAĐORĐEVIĆI SPREMAJU JOŠ JEDNO VENČANJE: Princ Dušan je 4 godine sa Valerijom, žive u Njujorku, a evo zašto žele da GALA SVADBA bude u Srbiji!

Porodica Karađorđević sprema se za crkveno venčanje Nj. k. v. princa Dušana Karađorđevića i njegove višegodišnje partnerke Valerije Demuzio, koje će biti održano 25. maja u Beogradu.

Posle toga, biće organizovano slavlje, gde će se okupiti gosti iz celog sveta. Dušan i Valerija u vezi su četiri godine, žive u Njujorku, gde su 2018. godine imali građansko venčanje. Kako i princ Dušan, ali i princeza Valerija obožavaju Srbiju, dogovorili su se da crkveno venčanje bude održano baš u Srbiji.

Kako kaže izvor, plan im je da venčanje bude na Oplencu u Crkvi Svetog Đorđa, a još uvek se dogovaraju detalji. Dušan Karađorđević najmlađi je sin Aleksandra i njegove druge supruge, Barbare od Lihtenštajna. Rođen je u Sent Galenu, u Švajcarskoj, a njegovi roditelji su se u Dušanovom ranom detinjstvu preselili u Pariz, gde je princ i odrastao.

Građansko venčanje je u Njujorku bilo upriličeno 2018. godine, a njemu su prisustvovali samo članovi najuže porodice. Inače, princ Dušan iz očevog prvog braka ima tri starija brata i jednu sestru, s kojima je veoma blizak. Kršten je u srpskoj pravoslavnoj crkvi, kada mu je kum bio prestolonaslednik Aleksandar. Pretpostavlja se da će prema starim srpskim običajima, kum na crkvenom venčanju takođe biti prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević.

Princ Dušan Karađorđević je svetski putnik. U Engleskoj je završio osnovnu, srednju školu, a potom i studije.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top