DA LI JE OVOM IZJAVOM MARINA TADIĆ POTKAČILA POJEDINE PEVAČICE?

instagram

Poznati

DA LI JE OVOM IZJAVOM MARINA TADIĆ POTKAČILA POJEDINE PEVAČICE?

Poznata pop pevačica Marina Tadić uplovila je u svet muzike punih 11 godina.

Od davne 2008. godine doživela je raznorazne transformacije ali je ostala verna sebi kako po pitanju muzike ali i puta do uspeha kome svako, bez lažne skromnosti teži.

Marina Tadić
MARINA TADIĆ • INSTAGRAM

Da je izabrala pravi put dokazala je i jednom izjavom zapaženom izjavom:

– Pre 10 god krenula sam na jedno mužičko putovanje. Po malo naivno ,izabrah auto-put. Mislim lakse je, bolje, brze i možda bezbednije. Vozeći se tako na tom putovanju 10 god dugom, doživeh razne neprijatnosti..te secenje u krivini, te obilaženje sa desne strane, te udaranje od pozadi..Pa onda isključenje iz saobraćaja, jer deo puta nije urađen.I tako ja stojim čekam da se putovanje nastavi..Bilo je tu i sunčanih dana, ali su se brzo završavali kišom, izmaglicom na kraju i snegom. Elem,tamo gde sam se uputila pre 10 god jednog zimskog dana u Decembru jos ne stigoh..Centar Sava mi se na početku puta činio tako blizu, ali su okolnosti na putu bile IZRAZITO TESKE. Teškom mukom sam ih savladala i opet sam na putu ka svom odredistu! Kada bih ponovo birala svoj put, izabrala baš ovaj, jer on meni pripada koliko i ja njemu. Prečice i “seoske puteve” nisam nikad mogla, nekako nit sam ja za njih niti oni za mene..Na kraju kaže ; “Deda Mraze ,ne skreći sa staze..”držite se svojih puteva, iako skrenete sa staze učinite zato što vi tako hoćete, ali kad se vratite..PUNIM JEDRIMA KA BARBADOSU

Poznato je da je svoju karijeru gradila bez medijske pompe i skandala već isključivo kvalitetnim albumima i singlovima koji su postajaloi hitovi. Išla je stepenik po stepenik poštujući i verujući da će prave vrednosti i kvalitet kad tad izaći na videlo. Izuzetno stpljiva i umerena u svemu, a moglo bi se reći i skromna.

Ulagala je u svoju karijeru ali i izgled pa se i u tom segmentu karijere nosila u skladu sa svojim godinama i prilikama. Nikad previše provokativna i degutantno obučena danas je postala prava trenseterka čije odevne kombinacije izazivaju pozitivne reakcije i što je još bitnije postala uzor mnogim devojkama. I kada su njene pesme u pitanju Marina ni posle toliko vremena i dominacije nekih drugih muzičkih stilova ne podleže trendovima i komercijalizaciji zarad veće popularnosti već je verna svom zvuku i tekstovima koji nesumnjivo imaju svoju publiku.

Izvor: Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top