Megan i Hari su u svemu prekršili kraljevsku tradiciju osim u ove dve stvari

instagram

Poznati

Megan i Hari su u svemu prekršili kraljevsku tradiciju osim u ove dve stvari

Megan Markl i princ Hari možda su uradili nekoliko stvari koje se sudaraju sa običajima kraljevske porodice, ali su sa druge strane očuvali tradiciju kad je u pitanju prvo javno pojavljivanje njihove bebe.

Mali Arči Harison pred fotoreportere i medije pojavio došao je u očevom zagrljaju u šalu od merino vune i kašmirskoj kapici.

Šal i kapa su napravljeni od strane porodične kompanije koja je bila zadužena za oblačenje beba u prvom pojavljivanju vojvode i vojvotkinje od Kembridža posle porođaja.

Notingemska kompanija „GH Hurt & Son“ je samo za prvo pojavljivanje kraljevske bebe zaradila 105.000 funti jer su upravo toliko koštali kapa i šal.

Sad znamo šta je Hari šapnuo Megan pre nego što su se SLIKALI SA BEBOM: Rečenica o kojoj priča ceo svet
Kompanijski predstavnik za medije je rekao da su jako ponosni što su ponovo sarađivali sa kraljevskom porodicom.

„Počastvovani smo što su nas Megan i Hari konktatkirali da napravimo šal i kapu za bebu. Veza naše firme i kraljevske porodice duga je 70 godina“.

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis su na vratima bolnice „St. Mary“ u Londonu nosili odevne predmete od notingemske firme.

Princ Vilijam je 1982. godine kao bebe bio zavijen u njihov rad. Od nekih kraljevskih porodičnih vrednosti se ne odustaje.

Izvor: Zena 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top