MENE JE SPASLA, A SEBE UNAKAZILA ZA CEO ŽIVOT: Stefan Živojinović progovorio o Breninoj TEŠKOJ povredi zbog koje je sada čeka NOVA OPERACIJA

Poznati

MENE JE SPASLA, A SEBE UNAKAZILA ZA CEO ŽIVOT: Stefan Živojinović progovorio o Breninoj TEŠKOJ povredi zbog koje je sada čeka NOVA OPERACIJA

Pevačica Lepa Brena 1992. godine povredila je nogu prilikom udarca, a kako ističe, u poslednjih godinu dana vratile su joj se stare tegobe i sad je čeka operacija.

Naime, sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, ispričao je kako je došlo do ove njene povrede i istakao da je trajno rešenje ponovna operacija.

– Kad sam bio beba, u dubku sam krenuo niz stepenice s prvog sprata, a Brena je istrčala iz kupatila i skočila da me pridrži da se ne skotrljam. Tada joj se koleno od udarca potpuno otvorilo! Bilo je jezivo. Ona je mene spasla i sebe unakazila za ceo život. Trajno rešenje jeste ponovna operacija – istakao je on, a prenose beogradski mediji pisanje Sveta.

Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija lekara za sada pomaže da odloži operaciju još neko vreme.

– Problem sa levim kolenom pojavio mi se ponovo u poslednji godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koleno i u naredni mesec dana treba da napravimo opet magnentnu rezonancu kako bismo videli da li se obnovila hrskavica. Sada sam srećna jer trenutno nemam bolova – rekla je pevačica.

– O ovome govorim javno jer tu nema šta da se krije i ja volim da podelim sa ljudima moje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa – dodala je pevačica.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top