RODITELJI SU JOJ USPEŠNI I SLAVNI Naša prelepa glumica je krenula njihovim stopama, a malo ko zna čime se bavila pre toga

instagram

Poznati

RODITELJI SU JOJ USPEŠNI I SLAVNI Naša prelepa glumica je krenula njihovim stopama, a malo ko zna čime se bavila pre toga

Talentovana mlada glumica Anđela Jovanović potiče iz glumačke porodice, i nije iznenađujuće što se opredelila za ovaj poziv imajući u vidu da su joj roditelji proslavljeni glumci Dragan – Gagi Jovanović i Branka Pujić.

Anđela je planirala da se posveti muzici, u čemu su je roditelji bezgranično podržavali, ali je ipak odlučila da konkuriše na Fakultetu dramskih umetnosti i uspela je da ga upiše iz prvog puta. Anđela je završila muzičku školu i svira kontrabas i klavir, a mnogi ne znaju i da se zbog svoje lepote jedno vreme bavila i modelingom. Očigledno je da je najbolje gene pokupila od svojih roditelja.

Pored lepote, njen glumački talenat se ne dovodi u pitanje, pa je tako i pre akademskog obrazovanja imala priliku da se oproba u pojedinim televizijskim serijama kao što su „Moj rođak sa sela“, zatim „Totalno novi talas“ i nimalo ne zaostaje za svojim daleko iskusnijim kolegama. Međutim nakon pojavljivanja u veoma popularnoj seriji „Vojna akademija“, postala je prepoznatljiva. Nakon toga usledili su i drugi projekti kao što su „Urgentni centar“ i predstava „Hotel 88“.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top