Tata četiri ćerke koji ne ulepšava stvarnost – najveći car na svetu

instagram

Kuća i porodica

Tata četiri ćerke koji ne ulepšava stvarnost – najveći car na svetu

Sajmon Huper čiji nadimak na mrežama je Father of Daughters, postao je Instagram senzacija pošto je bez ulepšavanja, uz duhovite fotke pokazao kako izgleda život oca sa četiri ćerkice.

On ima skoro milion pratilaca koji obožavaju njegove dnevne foto priče pune humora iz kojih je izostavio ulepšavanje i demonstraciju pojma „savršeni roditelj“. Prešao je prilično dug put od 24-godišnjaka koji nema pojma šta znači biti tata do danas. Realnost u kojoj je uvek okružen devojkama koje voli najviše na svetu ga je naučila važnu lekciju o očinstvu, feminizmu i jednakosti. Sajmon živi sa četiri ćerke i suprugom.

„Naša kuća je brzo postala komuna lutaka koje imaju zabranu oblačenja i prigrlile su svoju prirodnu formu. Drugim rečima, to je plastični nudistički kamp.

Imam fioke bukvalno pune fejk ljudi koji imaju sve vrste vagina i penisa, od onih jeftinijih bez udova i s ravnim, glatkim donjim delovima do onih detaljnih, anatomski korektnih koje najviše vole da puste da im sve visi slobodno, i umoran sam od penisa pritisnutog uz moje lice kad odlazim na spavanje (ovo je rečenica za koju sam mislio da je nikada neću izgovoriti). Dok sam bio domaćin ove „proslave golotinje“ takođe sam naučio da devojčice misle da je piša najsmešnija stvar na planeti, što je u stvari super za mene. Da li su dečacima smešne vagine? Ne, koliko znam. Pa zašto je onda naša muškost smešnija od tezge komičara? Otići ću na operaciju da mi sve naprave glatko pa će smeh prestati“, piše Sajmon. Pogledajte još neke njegove fenomenalne fotke i videe. Uz svaku ide i mini priča.

O menjanju pelena u javnim toaletima

O odlasku na spavanje

O otiscima stopala u puteru

O kosi i dlakama

O trenutku za sebe

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top