PRELEPA ZNAČENJA I SNAŽNA SIMBOLIKA: Ovo su NAJSPECIFIČNIJA dečija imena SRPSKE ESTRADE!

Poznati

PRELEPA ZNAČENJA I SNAŽNA SIMBOLIKA: Ovo su NAJSPECIFIČNIJA dečija imena SRPSKE ESTRADE!

Mnoge naše javne ličnosti za svoje naslednike biraju neobična imena, a među onima koji se nisu odlučili za klasiku su i Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Švonja i mnogi drugi.

Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović svojoj naslednici nadenula je ime Rea, koje je grčkog porekla. U bukvalnom prevodu znači “teći”.

Političar Čeda Jovanović bio je jako kreativan kada je reč o odabiru imena za naslednike. Sinu je dao ime Mihajlo Lajf, što sa engleskog kada se prevede znači život, prvoj ćerki Jana Hart, što takođe na engleskom znači srce i trećoj, najmlađoj, Zora Fejt, sudbina ili vera.

Popularni pevač Zdravko Čolić je za svoju najstariju naslednicu odabrao ime Una Zvezdana, dok joj drugoj ćerki dao ime Lara.

Dorđe Miljenović, poznatiji pod nadimkom Skaj Vikler i njegova partnerka Anđela Stamenković pre pet godina su postaliu roditelji malene Strele.

Ćerka legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića PiskijaAnja, zajedno sa svojim izabranikom Hugom Valente nadenula je ime ćerki Indija Rouz.

Pevačica Ana Štajdohar i saksofonista Nikola Demonja svojoj devojčici su dali ime Nia.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top