U NOVOM DOMU OD POLA MILIONA EVRA POSTOJI JEDNA POSEBNA SOBA: Aco Pejović otkriva tajnu SPECIJALNE prostorije u domu Aleksandre i Filipa!

instagram

Poznati

U NOVOM DOMU OD POLA MILIONA EVRA POSTOJI JEDNA POSEBNA SOBA: Aco Pejović otkriva tajnu SPECIJALNE prostorije u domu Aleksandre i Filipa!

Pejović je otkrio detalje i o bebi Aleksandru.

Aleksandra i Filip Živojinović pre nekoliko meseci uselili su se u novi dom, luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi od pola miliona evra, a sada je otkriveno da su u istoj napravili sobu koja im služi za posebne stvari.

Naime, tajnu je otkrio Aleksandrin venčani kum Aco Pejović, rekavši i šta se svake noći dešava u toj sobi.

– Ja sam svaku noć kod Filipa na pivu. Mi imamo jednu prostoriju kod njih u kući koja je, onako, sklonjena od svega. Onda se tu pije pivo, vino, vode razni razgovori, spremaju pesme, preslušavaju, zezamo se… Super je tu! – rekao je pevač.

Kada je u pitanju mali Aleksandar, sin Aleksandre i Filipa, Pejović kaže da roditelje svake noći budi skoro pa u isto vreme.

– On je još uvek jedan mali švrća, koji gura neku svoju priču. Još uvek se samo smeje i radi ono što treba da radi beba u tom periodu. Super je! Evo, kum kaže da lepo spava, svako jutro ga probudi u 4-4:15… (smeh) – objasnio je Aco sa osmehom.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top