Sin Dragane Mirković je od ove HOLIVUDSKE ZVEZDE dobio KOVČEG PUN DRAGOCENOSTI: Svi gledaju snimak i NE VERUJU

instagram

Poznati

Sin Dragane Mirković je od ove HOLIVUDSKE ZVEZDE dobio KOVČEG PUN DRAGOCENOSTI: Svi gledaju snimak i NE VERUJU

Folk pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić svom sinu Marku priredili su žurku povodom 18. rođendana u luksuznom dvorcu Ebenfurt u Beču, u kojem žive već nekoliko godina.

Na rođendanskoj proslavi se okupilo više od 200 ljudi iz raznih zemalja – Srbije, Švajcarske, Nemačke. Sin Dragane Mirković je napunio 18 godina u februaru, ali je rođendan proslavio tek kad je sve prijatelje mogao da okupi na jednom mestu.

Pozvane slavne ličnosti koje nisu mogle da prisustvuju čestitke su poslali Marku u video-klipovima koje je Dragana objavila na svom Instagram profilu.

U video-klipu se pojavljuju poznati glumci – Arnold Švarceneger, Silvester Stalone i Žan Klod van Dam, koji je dugogodišnji Draganin prijatelj. Van Dam je čestitku za Marka snimio na setu novog vesterna i poželeo mu sve najbolje, ali i poručio mu da šalje kovčeg pun zlatnih poluga.

„Hvala mnogo dragi prijatelji na čestitkama za Markovo punoletstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i reznežili. Hvala vam od srca“, napisala je Dragana na Instagramu.

Izvor: zena.blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top