Bijonse je rodila dete u 12. godini, a roditelji su sve zataškali: Rođaka otkrila detalje!

instagram

Poznati

Bijonse je rodila dete u 12. godini, a roditelji su sve zataškali: Rođaka otkrila detalje!

Prema ovim navodima Solanž je Bijonsina ćerka, a ne sestra

Pevačica Bijonse Nouls našla se u središtu neobične priče. Naime, prema pisanju Mirrora, pevačica je zapravo majka Solanž za koju se dosad verovalo kako je njena mlađa sestra. Kako izvori stranih medija tvrde, pevačica je rodila Solanž kad je imala svega 12 godina, a njeni roditelji odgajali su ih kao sestre.

Ova bizarna priča krenula je od Bijonsinog radnika koji je radio s njom četiri godine. Navodno je rođaka pevačice potvrdila kako je 32-godišnja Solanž Bijonsina ćerka, a osim toga, kako tvrdi, pevačica je zapravo rođena 4. septembra 1974. godine, a ne 1981.

„Bijonsina rođaka mi je rekla da je Bijonse Solanžina majka. To mi je rekla u poverenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Nije sarkastičan tip tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno o svojoj rođaki“, ispričao je izvor.

 

Ipak, možda cela priča ne bi izazvala toliko zanimanje da 46-godišnja glumica Gabrijel Junionnije izjavila kako se Bijonse i ona poznaju još iz tinejdžerskih dana. Ali ako je Bijonse zaista rođena 1981. godine, nemoguće je da su u isto vreme bile tinejdžerke jer je razlika u dobi između njih dve devet godina.

Izvor:Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top