PROCURILI DETALJI SUĐENJA CECE I JK: Karleuša je imala samo jedan ZAHTEV od suda, a onda joj je potpuno propao PAKLENI plan!

Poznati

PROCURILI DETALJI SUĐENJA CECE I JK: Karleuša je imala samo jedan ZAHTEV od suda, a onda joj je potpuno propao PAKLENI plan!

Prvi osnovni sud u Beogradu je odbio zahtev branioca Jelene Karleuše, advokata Zorana Ateljevića, kojim je tražio izuzeće sudije koji pevačici sudi po privatnoj krivičnog prijavi njene koleginice Svetlane Cece Ražnatović.

– Prvi osnovi sud je doneo rešenje kojim je odbijen zahtev advokata Zorana Ateljevića za izuzeće postupajućeg sudije od postupanja u krivičnom postupku koji se vodi po privatnoj tužbi tužioca Svetlane Ražnatović. Sud je doneo ovakvu odluku, imajući u vidu da okolnosti koje su navedene u zahtevu za izuzeće ne predstavljaju okolnosti koje izazivaju sumnju u nepristrasnost sudije, već se odnose na radnje kojima se rukovodi postupkom, a koje su u isključivoj nadležnosti postupajućeg sudije. Navedeno rešenje se može pobijati samo žalbom na presudu u skladu sa odredbama Zakonika o krivičnom postupku – objasnila je za Kurir Bojana Stanković, portparol Prvog osnovnog suda.

Suđenje je, podsetimo, trebalo da bude održano prethodne nedelje, ali je odloženo pošto je Karleušin advokat zatražio da pevačici sudi drugi sudija. On je tada tvrdio da sudija pogrešno podučava pevačicu kako da iznosi odbranu i da sumnja da zbog toga suđenje neće biti pravično.

Podsetimo, Ceca je tužila Jelenu zbog njenih izjava u kojima je optužila koleginicu da je naručila ubistvo Karleušinog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande. Pošto je sud odbacio Karleušin zahtev, njoj će nastaviti da sudi isti sudija.

Izvor: kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top