Julia Roberts šokirala i oduševila slanjem ove fotografije i poruke!

instagram

Poznati

Julia Roberts šokirala i oduševila slanjem ove fotografije i poruke!

Julia Roberts je na svom profilu na Facebooku i Instagramu objavila poruku

Julia Roberts je na svom profilu na Facebooku i Instagramu objavila poruku, govoreći nam kako su izopačeni i ekstremni parametri naše lepote postali.

“Savršenstvo je bolest nacije. Lica prekrivamo tonom šminke. Stavljamo botoks, čak i gladujemo da dođemo do savršene veličine. Pokušavamo nešto popraviti, ali ne možete popraviti ono što ne možete videti. Duša je ta koja treba operaciju.

Vreme je da se zauzmemo za sebe. Kako možete očekivati ​​da vas neko drugi voli ako ne volite sebe?

Morate biti sretni sa sobom. Nije važno kako izgledate izvana, važno je ono što je iznutra.

Danas želim postaviti fotografiju bez šminke.

@juliarobertsoriginal/Instagram

Znam da imam bore na koži, ali danas želim da vidite i dalje od toga. Želim prigrliti svoje pravo ja i želim da i vi prigrlite ko ste, sebe – onakve kakvi jeste – i da volite sebe onakve kako jeste.

Ljudi u svetu su previše su usredsređeni na izgled. Previše! Razumem brigu o tome kako izgledate, ali puniti svoje lice botoksom zbog toga što imate nekoliko bora – što je potpuno prirodno, potpuno je ludo!

Gledati ljude kroz ovu prizmu, što je još gore, filtrirati ljude kroz ovu prizmu lepote-na-steroidima najružnija je stvar na svetu.

Umesto da pomognemo sebi da živimo kroz svoj pravi potencijal, mi se međusobno zaključavamo u te zamišljene zatvore samo zbog estetike.

I čak ne zbog prirodne estetike nego isforsirane. Bez obzira koliko dobro izgledate, to je ružno.

Ma koliko vaš vanjski izgled možda bio daleko od idealnog, ali ako vaša duša sjaji iskreno, ako ste čovek u pravom smislu te reči, vi ste savršeni!”

Izvori: Julia Roberts Instagram / Life coach code/atma

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top