NEDA ARNERIĆ PRE MESEC DANA IZLAŠLA JE SA PSIHIJATRIJE: Popila je 20 tableta za smirenje i skoro umrla, sad se glumica skroz oporavila i njene reči će vas OSTAVITI bez reči

instagram

Poznati

NEDA ARNERIĆ PRE MESEC DANA IZLAŠLA JE SA PSIHIJATRIJE: Popila je 20 tableta za smirenje i skoro umrla, sad se glumica skroz oporavila i njene reči će vas OSTAVITI bez reči

Tek što je okrenula novi list u životu, slavna glumica nam otkriva svoje stanje i kaže da se nakon dugog perioda hospitalizacije oseća mnogo bolje.

Prošlo je mesec dana otkako je Neda Arnerić (69) napustila Vojnomedicinsku akademiju, gde je 27. februara primljena zbog toga što je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju, pa se iznenada srušila u svom stanu na Vračaru. Dok se uspešno oporavlja, glumica više i ne želi da se seća nemilog događaja i nada se da će se uskoro vratiti na daske koje život znače. U skladu s tim što je nakon oporavka čeka posao, umetnica je posvećena svom miru i nije raspoložena za intervjue, ali je ovog puta ekskluzivno za Kurir Stars kratko otvorila dušu.

– Hvala vam na pozivu, sada sam odlično. Trebalo bi da budem još bolje. Konačno sam srećna što sve ide kako treba. Zdravlje mi je u redu i to je najvažnije – počinje Neda i otkriva jedan od načina na koje se ovih dana rehabilituje.

– Došla sam do velnes centra da se malo opustim. Još ne mogu tačno da kažem kad se vraćam poslu, ali verujem da će i to da se dogodi. Biće prilike da razgovaramo – poručuje glumica.

Podsećanja radi, Neda je tokom poslednje tri godine dva puta primljena na VMA i oba puta bila je životno ugrožena. Nakon što je 8. maja 2016. godine pala s terase svog stana, i to sa visine od 10 metara na metalni limeni krov pomoćnog objekta u prizemlju stambene zgrade, Hitna pomoć prebacila ju je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da se radi o prelomu petog vratnog pršljena, prvog lumbalnog i dvanaestog grudnog pršljena. Glumica se polako oporavljala, a najveću pomoć i podršku imala je od svog supruga Milorada Mešterovića. Međutim, kad je on sredinom decembra prošle godine izgubio bitku s bolešću i zauvek napustio Nedu, umetnica je teško podnela svoj najveći gubitak dosad. Borila se s depresijom sve dok je dva meseca nakon večnog rastanka s mužem, 27. februara, u stanu nije pronašao brat kako onesvešćena leži na podu. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, a posle dijagnostike, dežurni lekari ustanovili su da je njen pritisak 50 sa 20, pa je odmah uključena terapija kojom bi se regulisalo njeno teško zdravstveno stanje. S obzirom na to da je bila na ivici smrti zbog prekomerne doze tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju, lekari insistiraju na tome da se njen organizam potpuno očisti.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top