Ovo je stvarnost iza glamuroznih fotki influensera na Instagramu (FOTO)

Zabava

Ovo je stvarnost iza glamuroznih fotki influensera na Instagramu (FOTO)

KIM TSCHOPP je 30-godišnjakinja iz Švajcarske koja vodi zanimljiv Instagram profil koji prikazuje kako zapravo izgleda život Instagram zvezda iza kamere.

Profil pod nazivom The truth is not pretty, na kojemu pokazuje kako nastaju fotografije koje lajka na hiljade ljudi, svedoči da sve to nije tako glamurozno kada se ugasi fotoaparat.

Kim je inače profesionalni fotograf, a na ideju za ovaj profil došla je još pre deset godina, kada je počela obrađivati fotografije svojih klijenata koji su je tražili da im popravi nedostatke u Photoshopu, ispričala je za Daily Mail.

Uz to je htela pokazati kako i sve žene na reklamama i u časopisima nisu glamurozne kakvima se čine. „Naravno da sam znala kako su sve fotografije u časopisima fotošopirane i ta me tema zanimala još onda jer se mlade devojke često upoređuju s tim slikama, koje uopšte nisu istinite“, istakla je.

Nakon vala porasta broja influencera i ljudi koji prodaju životni stil na Instagramu, Kim je dobila inspiraciju da svoju poruku pretoči kroz Instagram profil na kojem se fotografiše poput influenserke, nakon čega fotografiše stvarni izgled te situacije i spojeni kolaž deli s pratiteljima.

„Svi mi imamo loše dane, masnu i neurednu kosu, prištiće i različite oblike tela. Društvo nameće mišljenje kako to nije lepo. Ne dajte se manipulisati i prestanite se upoređivati s lažnim životima koje viđate na Instagramu“, poručila je.

Index

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top