KITI SPENSER NAZIVAJU SLIKOM I PRILIKOM PRERANO PREMINULE TETKE: Prelepa bratanica princeze Dajane šokirala vezom sa 60-godišnjim milionerom!

instagram

Poznati

KITI SPENSER NAZIVAJU SLIKOM I PRILIKOM PRERANO PREMINULE TETKE: Prelepa bratanica princeze Dajane šokirala vezom sa 60-godišnjim milionerom!

Ova lepotica je svestrana, studirala je nekoliko fakulteta i pretenduje da postane veliko ime u modnoj industriji.

Ledi Kiti Spenser je prvo dete Čarlsa Spensera (mlađeg brata princeze Dajane) i Viktorije Ejtken. Iako nije krvno vezana za monarhiju, ova lepotica je prva rođaka Dajaninih sinova, princa Vilijama i Harija, te je tokom svih godina ostala s njima u vrlo dobrim odnosima. Videlo se to i odlukom da je Hari, kao i ostatak njene porodice, pozove na venčanje s Megan Markl.

Kiti  (28), bratanica princeze Dajane, već godinama pleni pažnju zbog neverovatne sličnosti sa svojom pokojnom tetkom, a naročito nakon pojavljivanja na kraljevskom venčanju. Sada je u medije dospela zbog svoje veze s 32 godine starijim milionerom koju čuva u strogoj tajnosti.

Reč je o kontroverznom tajkunu Majklu Luisu (60), koji je duplo stariji od nje. Par je, navodno, viđen na izlasku iz hotela u Njujorku, gde je Megan Marklorganizovala darivanje deteta ovog proleća.

Kitina veza sa 60-godišnjim tajkunom začudila je sve njene poznanike.

Par je vezu, navodno, započeo u avgustu prošle godine, ali se u javnosti nisu pojavljivali.

Izvor: ŽENABLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top