SADA SE KAJE ZBOG TOGA: Emina Jahović dobija sve više kritika na račun USANA, te je i sama shvatila da je vreme za LEKARA! (FOTO)

instagram

Poznati

SADA SE KAJE ZBOG TOGA: Emina Jahović dobija sve više kritika na račun USANA, te je i sama shvatila da je vreme za LEKARA! (FOTO)

U vreme kada je započinjala karijeru, nisu postojali kvalitetni materijali i fileri!

Emina Jahović je pre 10 godina u usne ugradila silikone, a sada joj njihov oblik i forma predstavljaju veliki problem.

Naime, pevačica je ubrizgala nekvalitetan materijal, koji je loš za organizam i usne joj se sada raspadaju.

„Kasnije su se pojavili razni prirodni materijali poput hijalurona i nekih drugih filera, ali tada, kada je ona radila tu estetsku intervenciju, koristilo se pretežno silikonsko ulje“, kaže izvor blizak pevačici, koji je želeo da ostane anoniman.

Ona se sada kaje, pošto su joj usne tokom godina promenile oblik i mimiku celog lica. To naročito primeti, kako nam je objasnio, kada se fotografiše ili gleda sebe na TV ekranu.

„Nedavno je snimala neki stori za Instagram i nakon što ga je objavila, dobila je milion poruka u inboks sa konkretnim pitanjem: „Šta ti se desilo sa usnama?“ ili komentare poput :“Ti se raspadaš!“, „Idi na remont hitno“ i slične. To ju je načisto slomilo, pa je stori obrisala ubrzo, a počela je i da traži savet lekara da bi ispravila ono što je ranijih godina učinjeno“, rekao je izvor.

Izvor: ALO

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top