Dnevni horoskop za 19. maj 2019.

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 19. maj 2019.

Ovan
Ne prenosite nervozu na partnera. Zadržite svoje probleme za sebe. Najradije biste putovali, pa ako imate mogućnost da to uradite, ne dvoumite se.

Bik
Ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Mogući su neki problemi koji se tiču novca. Pokušajte da ne radite previše, nego budite umereni.

Blizanci
Dosta brinete oko novčane situacije. Partner i saradnici mogu da budu dobra podrška i da Vam daju dobar savet. Moguća je glavobolja, ali i problem sa pritiskom.

POVEZANE VESTI
Mesečni horoskopGodišnji horoskop
Rak
Dobro se osećate danas, imate višak energije i veoma ste pozitivni. Posvetite više pažnje poslu. Ne dozvolite da previše na Vas utiču emocije i da onda ne možete posao da uradite kako treba.

Lav
Idealan je dan za zabavu i izlaske. Ako nemate želju za tim, provedite više vremena sa dragim ljudima, ali bar budite negde u prirodi. Bavite se sportom, ako imate vremena.

Devica
Posvetite se obavezama koje imate. Komunikativniji ste nego inače. Ipak, bitno je da na stvari gledate pozitivno, jer danas možete da budete pomalo napeti.

Vaga
Danas nema razloga za brigu, sve je kako treba u vezi. Uživajte sa partnerom. Slobodni, skloni ste flertu. Moguć je priliv novca, iako suma nije baš očekivana.

Škorpija
Sigurni ste u sebe i sada lako možete da priđete osobi koja Vam se sviđa duže vreme. Ako ste u vezi, strastveniji ste nego inače. Stavite svoje obaveze ispred obaveza drugih ljudi, da biste stigli da sve uradite u roku.

Strelac
Usporite malo. Ne pravite sebi preveliki pritisak zbog toga što drugi žele da sve uradite brzo. Pratite svoj ritam. Previše ste osetljivi na kritiku. Danas bi trebalo da više budete sa porodicom, a ne da radite ceo dan.

Jarac
Ne gubite nadu da ćete se lakše dogovoriti sa partnerom oko nekih promena koje su Vam važne. Napravite kompromis. Neka osoba koja živi blizu Vas može Vam se dopasti. Nađite više vremena za relaksaciju.

Vodolija
Danas je idealan dan za dogovore sa kolegama. Neka ženska osoba može naročito biti od pomoći. Iskoristite dobre aspekte i biće dobar ishod.

Ribe
Imate previše posla i ne znate šta prvo da uradite. Potrebna Vam je dobra organizacija i pomoć kolega. Najbolje bi bilo da završite prioritete, pa da idete na neki kraći put, ako ste u mogućnosti. Posetite makar rođake ili prijatelje.

Izvor: Mondo

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top