SVAKIM DANOM SVE VIŠE UŽIVAJU U RODITELJSTVU: Nikolija i Relja otkrivaju koje je popustljiviji, a ko zavodi red u kući!

Poznati

SVAKIM DANOM SVE VIŠE UŽIVAJU U RODITELJSTVU: Nikolija i Relja otkrivaju koje je popustljiviji, a ko zavodi red u kući!

Rea mi je sve na svetu!

Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u roditeljstvu i ne kriju da im ćerka Rea ulepšava svakodnevnicu. Iako su mladi roditelji, trude se da budu ispravni i složni.

 

„Svakodnevno se trudimo da budemo dobri roditelji. Dakle, postoji neka naša borba da budemo što bolji otac i majka koji pružaju svom detetu ljubav, slobodu izbora, podršku. Tako da ona nije teško dete u tom smislu“ – kaže Relja Popović i objašnjava da li je strog otac:

„Trudim se da budem pravedan i pun ljubavi, pa i pomalo strog. Mislim da je bolje da joj na neke stvari ukažem, a neke stvari će naučiti sama kroz život“ – kaže ponosni tata.

Nikolija ipak otkriva da je ona dosta mekša kada je Rea u pitanju.

„Mislim da niko od nas dvoje nije strog roditelj, mada sam ja samo malo popustljivija“ – iskrena je bila Nikolija Jovanović.

Mladi par tvrdi da pre nego što su dobili ćerku nisu razmišljali o tome kakvi bi roditelji voleli da budu, već da se sve dešava spontano.

 „Nikad nisam planirala i razmišljala kakva ću majka da budem. To se jednostavno desi prirodno i trudim se da budem najbolja majka što mogu u svakom trenutku“ – kaže Nikolija, dok Relja ističe:

„Naravno da nisam mogao ni sve stvari da zamislim, ni kako, ni šta, iako sam uvek imao veliku ljubav prema deci, čijoj god. Sada imam posebnu ljubav prema svom detetu i trudim se da je uvek ljubav tu – da se oseća, kao i podrška i sigurnost.“

Izvor: BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top