Kralj maja donosi neviđenu sreću: Tri horoskopska znaka će doživeti sudbinsku ljubav!

pixabay.com

Ljubav i seks

Kralj maja donosi neviđenu sreću: Tri horoskopska znaka će doživeti sudbinsku ljubav!

Ljubav je u vazduhu, a donosi je kraj maja

Bliži se kraj maja a sa njim i kraj proleća. Ovaj mesec nije done sreću svima. Astrolozi su u više navrata naglašavali da će poslednje nedelje maja biti neobičnih ljubavnih ishoda. Prema njima to je najblji mogući period da se zaljubite.

Ljubavi koje su sklopljene početkom maja mogu biti toliko jake, da će u narednom periodu prerasti u jake porodice, sudbinske susrete i upravo ono što se dugo priželjkivali.

Istrajnost je veoma bitna. Čak i ako ne vidite ljubav za ceo život u toj osobi koja je sada pored vas, to može uskoro da se promeni.

Oni koji su se tovrili i u maju priznali ljubav, mogu da očekuju najsrećniji period u svom životu.

Ko će iskoristiti maj za ljubav?

Šanse za ljubav u ovom mesecu imaju Vodolije, Rakovi i Bikovi. Proleće je posebno vama naklonjeno, tako da možete da očekujete velike emocije. Oni koji su započeli vezu u ovom mesecu mogu pored ljubavi da očekuju i veliku podršku u životu.

Postoji velika šansa da sada započnete život iz početka. Da volite, rađate decu, gradite kuću… Ne samo da će vam se emotivni status promentiti, već će vam se i život promeniti.

Ko će dobiti neverovatno priznanje?

Vage su ostavile neverovatan utisak na nekoga iz njihovog okruženja. Iako Vaga ostavlja utisak da je samodovoljna i da joj niko ne treba, uskoro će se to promeniti i Vage će saznati da nisu same.

Device su popularne kod mnogih, ali retkima će dati šansu da im se približe. Ali kraj maja je vreme velikih promena.

Ko će uspeti u ljubavi uprkos svemu?

Blizanci će biti ponovo srećni, jer će im se stara ljubav vratiti. Počinje nova faza vaše ljubavi.

Bik koji je već digao ruke od ljubavi, sada će začuđeno da primeti kako sve ide na bolje. Partnerski odnosi se poboljšavaju, nema više prekora ni svađa.

Izvor: Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top