Zbog nje volimo crno: Monica Bellucci u dva veličanstveno elegantna izdanja u Kanu

Poznati

Zbog nje volimo crno: Monica Bellucci u dva veličanstveno elegantna izdanja u Kanu

Čuvena italijanska glumica poznata je po modnim izdanjima u crnoj boji, ali i po tome što ih sa lakoćom predstavlja na vrlo visokom nivou.

Ultimativna kraljica crnih komada odeće, prošetala je crvenim tepihom u Kanu, upravo u crnom od glave do pete i to tokom dva zvanična pojavljivanja na predstavljanju filma Les Plus Belles Annees D’Une Vie – u kome ima malu ulogu.

Iako je njena uloga u francuskom ostvarenju mala, njena pojava na crvenom tepihu to nikako nije bila.

Na premijeri filma pre par dana, Monica se pojavila uveličanstvenoj haljini sa Dior potpisom i to kako saznajemo, custom made kreaciji koju je za glumicu iskorijla lično kreativna direktorka kuće – Maria Grazia Chiuri.

Pored haljine koja se isticala ustručenim pojasom, te širokom suknjom A kroja, kao i reljefnom tkaninom, posebnu pažnju privukao je detalj u vidu aksesoara – dijamantske ogrlice zeleno-srebrnih nijansi u obliku krokodila, koju potpisuje Cartier.

Sledeće pojavljivanje 54-godišnje glumice, bilo je u dnevnoj varijanti, ali i ovoga puta u potpuno crnom izdanju, s tim što je sada u pitanju bio svileni komplet koji se sastojao od pantalona i bluze, sa potpisom francuskog dizajnera Alexandre Vauthiera.

Kreacija se isticala kimono rukavima, te pojasom koji je nekoliko puta obmotan oko struka i vezan sa strane u mašnu.

Dodatni detalj bile su vrtoglave štikle sa Christian Louboutin potpisom i prepoznatljivim stilskim pečatom dizajnera – crvenim đonom.

Izvor: Elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top