ZNAM IMUĆNE LJUDE KOJI NEMAJU LEP ŽIVOT, ALI ISTO TAKO… Sanja Marinković podelila svoja razmišljanja, ali i INSPIRISALA mnoge! (FOTO)

instagram

Poznati

ZNAM IMUĆNE LJUDE KOJI NEMAJU LEP ŽIVOT, ALI ISTO TAKO… Sanja Marinković podelila svoja razmišljanja, ali i INSPIRISALA mnoge! (FOTO)

Otputovala je u sunčanu Španiju u dobro poznatom društvu…

Voditeljka i spisateljica Sanja Marinković poznata je po tome da obožava putovanja, a neretko na njima uživa sa svojom prijateljicom i koleginicom Vesnom Dedić.

Ove dve dame kao poslednju destinaciju odabrale su Madrid, prestonicu Španije, a tamo obilaze kulturne znamenitosti, ali i koriste vreme za dragoceno opuštanje.

Madrid je Sanju inspirisao na razmišljanja o životu, bogatstvu i malim, ali bitnim radostima…

„Znam žene i muškarce koji imaju mnogo para ali nemaju lep život. Postoje i žene koje nisu imućne, ali naprave malu radost u kući tako sto uživaju praveći palačinke za svoje ukućane i decu u komšiluku, ali isto tako postoje i žene koje su veoma imućne, ali vode isprazne i dosadne živote i ne vide smisao u malim radostima. Zašto imamo osećaj da nam lepši, mirniji i bolji zivot izmiče?! Možda zato što ne prepoznajemo male sreće i male radosti“, napisala je Sanja u opisu fotografije.

Izvor: GLOSSY.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top