DETALJE NJIHOVOG JEDINOG RAZGOVORA DUGO GODINA NIKO NIJE ZNAO: Kada je Dženifer Aniston prvi put srela Anđelinu Džoli, uputila joj je ovu rečenicu…

Poznati

DETALJE NJIHOVOG JEDINOG RAZGOVORA DUGO GODINA NIKO NIJE ZNAO: Kada je Dženifer Aniston prvi put srela Anđelinu Džoli, uputila joj je ovu rečenicu…

Tek kada je prošao niz godina, Dženifer je ispričala kako je protekao susret za ženom za koju tada nije znala da će joj uzeti muža.

Kada je ljubav u pitanju, život baš i nije mazio popularnu holivudsku glumicu Dženifer Aniston, koja iza sebe ima dva propala braka. Prvi se put udala 2000. godine za 55-godišnjeg glumca Breda Pita, a brak im je potrajao pet godina.

Razlog razvoda, kao što svi znaju, bila je glumica Anđelina Džoli, u koju se Bred zaljubio na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit. Nije tajna da je Anistonovoj trebalo puno vremena da se oporavi nakon toga, ali sada su otkriveni i neki novi detalji iz tog vremena, poput susreta dve žene, piše britanski Mirror.

Naime, kada je 50-godišnja Dženifer za Vanity Fair govorila o tom razdoblju u svom životu, otkrila je da je sedam godinu mlađu koleginicu Anđelinu susrela samo jedan jedini put, i to na parkingu na kom se snimala serija Prijatelji. Bilo je to 2004. godine, pre nego što je započelo snimanje filma Gospodin i gospođa Smit, u kom su njen tadašnji suprug Bred i Anđelina bili u glavnim ulogama.

Džen je ispričala kako se zaustavila kada je videla Anđelinu, nakon čega joj se predstavila…

Tad joj je rekla: „Bred je tako uzbuđen što može raditi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate.“

Nije ni slutila da će susret Anđeline i Breda označiti kraj njenog braka i početak njihove ljubavne priče. Ali tek danas, nakon puno vremena, može se osetiti tuga zbog komentara koji je uputila svojoj suparnici, ni ne znajući da joj je suparnica.

Dženifer je takođe priznala da je Bred ubrzo otišao nakon što je upoznao Anđelinu.

Izvor: MISS7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top