Horoskop – ova 3 znaka očekuje velika radost u vladavini Blizanaca (do 20. juna 2019.)

Lifestyle

Horoskop – ova 3 znaka očekuje velika radost u vladavini Blizanaca (do 20. juna 2019.)

Horoskop otkriva koja 3 znaka će biti najsrećnija dok je Sunce u znaku Blizanaca!

Nakon što nam je Sunce u znaku Bika donelo prizemnost, stabilnost i pojačanu svest, sada je vreme da se malo razbudimo, pojačamo kreativnu energiju i probudimo čula jer Sunce 21. maja ulazi u znak Blizanaca.

Mnogi vole energiju u vladavini Blizanaca jer tada imamo veću sposobnost komunikacije i upoznajemo nove ljude. Sezona Blizanaca daje drugačiju perspektivu i počinjemo da izbacujemo monotoniju iz svog života.

Obnavljaju se naši talenti, osvežava se energija i bolje upoznajemo sebe. Kada Sunce izađe iz Blizanca shvatićemo da smo sada mnogo više svesni svog bića.

Ako već odavno maštate o zanimljivim promenama i želite rutinu da zamenite uzbuđenjem, onda će period vladavine Blizanaca biti savršen za vas.

Najsrećniji znakovi u vladavini Blizanaca su: Blizanci, Vaga i Vodolija

Blizanci

Sunce se nalazi u vašoj prvoj kući i donosi predivno životno putovanje. Prethodna godina bila je puna izazova, uspona i padova, ali ste duhovno porasli i razvili ste ličnost. Sada je vreme da se fokusirate na svoje želje. Razmislite o tome šta zaista želite i šta vam je potrebno, a zatim tretirajte sebe kao da volite sebe najviše na svetu. Ugodite sebi u svakom pogledu. Kada je Sunce u vašoj prvoj kući, pojačano vam je samopouzdanje. Ne plašite se da otkrijete svetu svoju pravu prirodu. Promenili ste se i puno ste napredovali, pa ne dozvolite da vam povratak u prošlost upropasti tu divnu transformaciju. Sada je pravi trenutak da pokažete sebe u najboljem svetlu.

Vaga

Obožavaćete ovu sezonu Blizanaca, jer vas očekuju brojne avantura. Sunce je u vašoj devetoj kući ekspanzije i vidite znatno širu sliku stvari. Nema potrebe da sada mislite o sitnim greškama iz prošlosti. Imate moć da se osvrnete i pogledate u niz pobeda koje ste do sada ostvarili. Pogledajte život u celini i zapamtite da ste okruženi lepotom i obiljem. Planirajte tokom vladavine Blizanaca da uradite nešto što obično ne radite. Probajte prvi put neku hranu, razgovarajte sa nepoznatim ljudima… Napravite dnevnik nezaboravnih iskustava.

Vodolija

Očekuje vas neverovatno zabavan period. Sunce je u vašoj petoj kući kreativnosti i zadovoljstva i daje vam sve lepote života. Ovo je odličan period da se odreknete neprijatnih osećanja i dobro se provedete. Okruženi ste raznim šansama za zabavu i zadovoljstvo – iskoristite priliku! Zapamtite, vi zaslužujete da se smejete. Probajte neke nove uzbudljive aktivnosti, povežite se sa unutrašnjim detetom u sebi.

Horoskop – šta donosi Mars u znaku Raka: Blizanci privlače energiju novca, a Strelca pokreće strast (do 1. jula 2019.)

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top