KONAČNO SU SE RAZVELI A EVO ŠTA JE ANI OSTALO OD PEVAČA: Darko Lazić ovog puta VELIKODUŠAN prema svojoj bivšoj supruzi!

instagram

Poznati

KONAČNO SU SE RAZVELI A EVO ŠTA JE ANI OSTALO OD PEVAČA: Darko Lazić ovog puta VELIKODUŠAN prema svojoj bivšoj supruzi!

Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

Darko Lazić i Ana Sević konačno su se zakonski razveli, i to 16. maja, baš kada ih je paparaco Kurir Starsa uslikao zajedno, što smo ekskluzivno i objavili u sredu.

To je i sam pevač potvrdio za naš list, a odmah je otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana.

Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće, gde smo ih tada zatekli vidno raspoložene. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu – počeo je Darko, a na naše pitanje o tome da li je bilo zatezanja oko starateljstva nad Lorenom, poručio je da su tu imali najmanje problema.

– O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata – ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova verenica Marina Gagić uskoro na svet doneti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.

„Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! – kaže pevač.

Izvor: KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top