Nemaju sreće: Ovi znaci se uvek zaljube u pogrešnu osobu

pixabay.com

Ljubav i seks

Nemaju sreće: Ovi znaci se uvek zaljube u pogrešnu osobu

Ako smatrate da ste u ljubavi nesrećni, sigurno ste, barem delimično, za to krivi sami.

Astrolozi tvrde da neki horoskopski znakovi uporno biraju pogrešne partnere i ignorišu sva upozorenja koja ukazuju na potencijalnu opasnost, a evo i o kojim je tačno znakovima reč.

Ovan

Ovnovi su jako izbirljivi, ali su uglavnom i dosta površni pa im je izgled jedan od glavnih kriterijuma pri odabiru partnera. Baš zato često nalete na nekoga ko iznutra nije ni približno toliko lep kao spolja.

Blizanci

Društveni Blizanci obožavaju biti okruženi ljudima, a u svakom društvu obično su u centru pažnje. Da bi se u nekoga zaljubili, dovoljno je da vide da ih sluša i podržava u onome što imaju za reći, no često kasnije shvate da taj neko uopšte nije na njihovom nivou, već im se samo ispočetka dodvoravao.

Rak

Rakovi se jako čvrsto vežu uz ljude do kojih im je stalo, što mnogi znaju i iskorišćavati. Tako često završe u vezi s osobom koja na sve načine pokušava (i obično uspeva) njima manipulisati, a kad to shvate, ostanu sami i nesrećni.

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku često završe u vezi s nekim čisto iz razloga da ne bi bile same jer je to nešto što najmanje vole. Zbog straha od samoće, Vage su sklone same sebe uveriti da im neko odgovara za vezu iako duboko u sebi znaju da to baš i nije tako.

Strelac

Strelci u vezi najviše cene slobodu pa obično biraju partnere koji im ostavljaju dovoljno prostora i puštaju ih na miru kada to žele. No zbog takvog pomalo ležernog pristupa vezi u kojem ne obraćaju puno pažnje na to što radi njihov partner dok nisu zajedno, često završe prevareni ili iskorišćeni.

Izvor: Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top