Adel otvorila dušu nakon razvoda: „Naučite prvo da volite sebe, a to je i više nego dovoljno“

instagram

Poznati

Adel otvorila dušu nakon razvoda: „Naučite prvo da volite sebe, a to je i više nego dovoljno“

Život počinje u 30-oj – Adel otvorila dušu o životu nakon razvoda

Nakon što je najavila razvod, pevačica je priznala da se sada mora voleti više nego ikada i najavilja je pripremu svog četvrtog albuma. Uspešna pevačica je nedavno proslavila 31. rođendan i u objavi na svom Instagram profilu objasnila da se raduje ostavljanju teške godine za sobom, obeležene raspadom njenog braka sa Simonom Koneckijem, i da je odlučila da sledeću godinu više posveti ljubavi.

„Naučiti da zaista volim sebe je sve, i upravo sam shvatila da je to više nego dovoljno“, napisala je. Adel je svoje prethodne albume nazivala po godinama koje je imala kada ih je napisala (19, 21 i 25), tako da bi se 30 uklopilo u obrazac. Adelini zastupnici su potvrdili 19. aprila kratkom izjavom da ona i otac njenog sina više nisu zajedno: „Adel i njen partner su se razdvojili.

Oni su posvećeni podizanju svog deteta zajedno, sa ljubavlju. Kao i uvek, traže privatnost. Nema više komentara.“ Bivši partneri su se upoznali 2011. godine, dobili su sina Anđela 2012. godine i tajno su se venčali godinama kasnije, iako to nisu objavili sve do dodele Gremi nagrada 2017.

Časopis „The Times“ je primetio da bi Adel mogla da izgubi polovinu svog bogatstva (koje bi, prema najnovijem listu The Sunday Times Rich List, iznosilo oko 175 miliona evra), ako bi se razvod rešio u Kaliforniji bez predbračnog sporazuma, ali pojedini izvori su najavili su da će pokušati prijateljski razvod zbog svog sina: „Malo je verovatno da će stvari postati ružne“, navodi se.

Adel Adkins je rođena u Londonu 1988. godine. Njena majka Peni ju je rodila u 18. godini, a njen otac ih je nedugo nakon njenog rođenja i napustio. Adel je prodala oko 100 miliona primeraka albuma, osvojila je 15 Gremi nagrada (pored mnogih drugih nagrada, uključujući i Oskara), a najupadljivija stvar je da je sve ovo postignuto bez njenog udaljavanja od stvarnosti.

Ona je zvezda sposobna da donese kolače vatrogascima koji su se borili protiv požara u Grenfilu, da šeta sa sinom obučena kao Ana (iz filma „Frozen“), da prizna da ima problema sa svojim mužem, da daje normalne i prizemne izjave medijima, ali i da im ne dozvoli da upravljaju njenim životom.

Bijonse ju je opisala kao „najskromniju osobu koju sam ikada upoznala“ i, iako Adel kaže da ne mrzi slavu, priznala je da se boji da je „odvede na mračnu stranu“ i da joj to ne uništi život. Mi mislimo da se to ipak neće dogoditi i želimo joj sve najlepše!

Izvor: infpult.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top