KOMŠIJE OTKRIVAJU Evo kako se Aco Pejović zaista ponaša kada se ugase kamere

instagram

Poznati

KOMŠIJE OTKRIVAJU Evo kako se Aco Pejović zaista ponaša kada se ugase kamere

Aco Pejović godinama unazad živi na Bežanijskoj kosi sa svojom porodicom, a komšije popularnog folkera otkrivaju kako se on ponaša van kamera.

Jedna komšinica odmah je rekla da je Pejović divan, kao i cela njegova porodica, a otkrila je i da najstarija ćerka Magdalena više ne živi sa njima. Ono što je zanimljivo je da Aco redovno ide u crkvu.

– Aco je veliki vernik. Posti, ide na pričest, liturgiju, ispoveda se… Viđam ga stalno u ovoj našoj crkvi na Bežaniji. Mogu vam reći da je i porodicu tako vaspitao. Oni su prava hrišćanska porodica, vernici su, skromni su i pošteni – kaže komšinica za „Alo“.

Teška životna drama u kojoj se porodica Pejović našla pre nekoliko godina, kada je Acinoj supruzi Biljani pukla aneurizma, kako kaže komšinica, promenila je pevača iz korena:

– On se u potpunosti okrenuo veri i mislim da ga je to i održalo u životu. Bogu hvala, sve se dobro završilo, opet zahvaljujući veri. Ćerkice su sledile tatin primer, pa su i same našle mir u molitvi.

– Ćerke su im prelepe. Sve imaju dugu i lepu kosu, moderne su. Ali na stranu sve to, odlični su đaci. Jedna je završila fakultet, druga studira medicinu i odličan je student, ova najmlađa je odličan đak… Jednostavno, Pejovići su porodica na koju bi svako trebalo da se ugleda – rekle su komšije.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top