SVE ČINI KAKO GA NE BI NAPUSTILA: Brak Džordža Klunija na klimavim nogama, a krize su stalne!

instagram

Poznati

SVE ČINI KAKO GA NE BI NAPUSTILA: Brak Džordža Klunija na klimavim nogama, a krize su stalne!

Džordž Kluni je jedan od majstora svog zanata, i dok je neverovatno uspešan u svom poslu i ima zavidnu karijeru, isto se ne može reći za njegovu ulogu roditelja u braku sa Amal Kluni!

„Njegovi komentari povodom rođenja kraljevske bebe poslednjih nedelja prilično su uzdrmali javnost, i dok su se fanovi nasmejali njegovim forama o lošem roditeljstvu i nemogućem kumstu, jer kako kaže “jedva izdržava kao novopečeni otac” , njegova supruga nije tako vedre prirode i prema navodim izvora, tako nešto smatra potpuno detinjastim i neprimerenim.

“Džordž stalno priča o tome kako je loš otac, a to samo pogoršava situaciju u njihovom braku koji je već sada na klimavim nogama” , priznao je izvor.

Njihov brak je postao toliko neizdrživ, da je Amal navodno nekoliko puta pretila odlaskom!

“Džordž je rekao da će uraditi sve što može kako ga ne bi napustila, da će se promeniti, i bukvalno je molio na kolenima da ga ne napusti” , dodao je izvor blizak holivudskom paru.

Svađe u skoro petogodišjem braku dvoje ljubavnika nisu nikakava novost. Prema tvrdnjama izvora i drugih bliskih prijatelja holivudskom paru, njih dvoje su potpuno različiti tipovi ljudi.

“Amal je isprva gotivila to što je Džordž zabavan i što je takav laskavac. To ju je privuklo, ali nakon večanja 2014. godine, očekivala je da se on smiri i više posveti porodici” , objasnio je izvor.

Džordž je ipak navodno jako uplašen jer je svestan da mu je ovo poslednja šansa za brak, obzirom da je već u pedesetšestoj godini života. Prema rečima izvora, obećao je Amal da će se promeniti i spreman je da uradi sve što je u njegovoj moći kako bi konačno “odrastao”.

“Čak je pristao da ide na terapiju. Uradiće sve da je učini srećnom. Za njega razvod nije opcija!”

Izvor: teenstar

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top