Evo što si izgubio kada si mi rekao zbogom

pixabay.com

Ljubav i seks

Evo što si izgubio kada si mi rekao zbogom

Izgubio si ljubavnika.

Onu koja bi te čvrsto zagrlila kada te boli i onu koja bi te opet zagrlila kada bi napravio strašnu pogrešku. Izgubio si ljubavnicu koja je nežna, ali strastvena. Izgubio si ljubavnicu koja je razigrana, ali uvek u skladu sa sobom.

Bila bih ona koja je puna ljubavi, i ona koja bi te slušala kada ne bi znao što bi rekao. Ona bi te tešila kada bi se uplašio. Ona bi te zaštitila od svih boli koje bi osetio.

Kad si rekao zbogom, izgubio si partnera.

Onu vrstu partnera koja bi stajala uz tebe čak i kada bi pokazao svoju najmračniju stranu u sebi. Izgubio si partnera koji bi ti dao celi svet. Ona te nikada ne bi izneverila.

Ona ti nikada ne bi glavu okrenula. Jer kad si rekao zbogom, izgubio si partnera koja će uvek ostati verna. Vrsta partnera koja te nikada ne bi napustila, zbog ničeg ni zbog nikog.

Kad si rekao zbogom, najvažnije od svega, izgubio si najboljeg prijatelja.

Izgubio si ženu na koju si se uvek mogao osloniti. Izgubio si najboljeg prijatelja koja te mogla i poljubiti i ohrabriti u isto vreme. Izgubio si ženu koja se mogla s tobom potući jastucima u krevetu i onu koja bi ti čaj skuVala kada bi se tresao od hladnoće.

Izgubio si ženu koja bi u tebe verovala da nikada ne odustaneš od svojih snova, jer tvoji snovi bili bi i njeni.

Kad si rekao zbogom, izgubio si sanjara.

Onog koji ti nikad ne bi dopustio da odustaneš od svojih snova, onu koja bi umesto tebe sanjala. Ženu na koju si mogao osloniti glavu kada si umoran, ženu koja bi s tobom ostala i u krvi i u znoju i suzama. Izgubio si ženu koja te nikada ne bi napustila.

Izgubio si je. Ljubavnika, partnera, najboljeg prijatelja i sanjara. Uz nju si mogao imati sve. Ona te htela, želela, volela.

Ali ubrzo će ona sve to biti nekom drugom.

zdravaisretna.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top