Modna odvažnost: Zavodljivi topovi na jedno rame postaju omiljeni prolećni komad IT cura

Moda

Modna odvažnost: Zavodljivi topovi na jedno rame postaju omiljeni prolećni komad IT cura

Topovi na jedno rame već nekoliko sezona polako, ali sigurno zauzimaju nešto posebnije mesto unutar našeg ormara, no ove sezone govorimo o njihovoj apsolutnoj dominaciji.

Reč je o modnom trendu koji istovremeno otkriva malo kože, ali na ženstven i odmeren način, pa je kao takav stvoren za tople prolećne dane.

Iako se radi o komadu koji je neko vreme izbačen iz naših svakodnevnih modnih odabira, sve češće ga možemo videti ukombinovanog u neodoljive outfite.

Oštre linije i naglasak na jedno rame, te odsutnost drugog, stvara poprilično zadovoljiv look, koji s druge strane ne mora nužno biti opredeljen samo za svečane prilike.

Kako postoje dani kada se jednostavno želimo osećati posebno tokom ispunjavanja svakodnevnih obaveza,ovakav komad nam pruža upravo to: ženstvenost i opuštenost.

Top koji otkriva jedno rame možete kombinovati s fit džinsom ili prozračnim pantalonama visokog struka, koji će biti dodatno naglašen ako oko struka vežete i veliki, upečatljiv kaiš.

Ako više težite ženstvenim modnim izdanjima, ovaj komad možete kombinovati i s dugim suknjama čime ćete postići idealnu ravnotežu između zavodljivog i odmernog izgleda. Svečanije prilike su izvrsne da pokažete jednu modnu odvažnost, pa top na jedno rame možete kombinovati i sa mini suknjom, stoga teško da ćete proći neprimećeno.

Izvor: Fashion.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top