Ova 3 napitka će vam pomoći da ekspresno smršate

pixabay.com

Lepota i zdravlje

Ova 3 napitka će vam pomoći da ekspresno smršate

Ova 3 napitka mogu vam pomoći da se rešite neželjenih kilograma

Želite da izgubite kilograme i da sačuvate svoje zdravlje, isprobajte ova tri napitka za ekspresno mršavljenje.

Početak dana uz čašu vode s limunom je ritual za mnoge ljude koji pokušavaju da izgube na težini.

Loša vest glasi da vas voda neće magično osloboditi viška kilograma. Nijedno piće vam neće samo od sebe pomoći u mršavljenju, međutim postoje napici koji u kombinaciji sa zdravim načinom života mogu malo pogurnuti proces gubljenja kilograma. Za početak isprobajte ova tri napitka!

Kafa

Istraživanja su pokazala kako vas konzumacija kafe pre vežbanja može podstaknuti da vežbate duže i intenzivnije, a to znači da ćete u tom slučaju trošiti više kalorija. Kako bi trik s kafom funkcionisao morate piti čistu crnu kafu (možete dodati malo stevije), budući da bi dodavanje mleka i šećera poništilo sve pozitivne rezultate intenzivnijeg treninga.

Obična hladna voda

Zamenite limun šakom leda – hladni napici podstiču vaše telo da troši više energije kako bi održalo svoju normalnu telesnu temperaturu. To znači da, na primer, 2 litre hladne vode na dan mogu pomoći telu da potroši dodatnih 100 kalorija. Radite ovo svaki dan i za godinu dana možete izgubiti i to 4,5 kilograma!

Zeleni čaj

Ne samo što zeleni čaj ne sadrži ni jednu kaloriju, već vam može pomoći i u sagorevanju masnoća i gubitku neželjenih kilograma. Pripremite svež zeleni čaj bez ikakvih dodataka, a izbegavajte kupovni jer on sadrži manje antioksidansa (a verovatno ima i dodatne šećere).

Izvor: finirecepti.net.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top